Ga naar inhoud

Overstappen van tel naar breedband welke moet ik kiezen?!


Aanbevolen berichten

[quote:3f4b4a990b="Henk."]Waarom geen usb modem? wat is daar mee?[/quote:3f4b4a990b] Van de XS4ALL site: [quote:3f4b4a990b="XS4ALL"]Sommige computers kunnen slecht overweg met het USB modem. Door een tekort aan spanning valt het USB modem dan af en toe uit waardoor de verbinding verbreekt. Dit is meestal op te lossen door een USB hub met een eigen voeding te kopen vanaf ongeveer EUR 30,-. Het aanbevolen ethernet modem, dat even duur is als een USB modem, heeft bovendien veel voordelen en extra's: - De verbinding is stabieler; onder andere omdat het modem zelf de verbinding legt en onderhoudt met internet. Het modem herstelt automatisch de verbinding bij een onverhoopte onderbreking. Handmatig een verbinding maken met internet is niet nodig. - De internetverbinding is veiliger dankzij de ingebouwde firewall. - Het is makkelijker om een netwerk via een hub of router aan te sluiten op een ethernet modem. Bij een USB modem is daarvoor een computer nodig die als router dienst doet. - Het ethernet modem is geschikt voor eventuele toekomstige hogere snelheden.[/quote:3f4b4a990b]
Link naar reactie
Ja, je moederbord heeft dual-lan als je dat bedoelt, dus je zou er voor kunnen kiezen om via internet-connection-sharing (ICS) van windows, je internet te delen. Ideaal is dit niet, omdat altijd de PC aan moet staan die aan je modem hangt. Een router is dan toch een nettere en niet zoveel duurdere oplossing.
Link naar reactie
  • 7 maanden later...
[quote:fce6d99c92="mmenting"]ik heb de chello classic en download een hoop dvd's in de gebruikers groepen, ik ga er iedere maand over heen maar ze hebben geen data limiet wel dat lekkere fair policna je 2de mailtje van hun krijg je een derde en dan ben je terug gezet na 64 kbsp gewoon klote[/quote:fce6d99c92] Geef zelf 's aan wat je fair use policy vindt en hoeveel GB je gemiddeld per maand aan dataverkeer hebt. :wink: Ik zit zelf op 60-120GB per maand bij XS4ALL ADSL Basic, gewoon overstappen als Chello niet bevalt. 8)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...