Ga naar inhoud

Links in Outlook Express worden niet geopend


anoniem

Aanbevolen berichten

Als ik op een hyperlink klik in Outlook Express 6 wordt deze niet in IE geopend. Er gebeurt zelfs helemaal niets. In de statusbar zie ik wel de URL als ik er met de muis overheen ga, maar erop klikken heeft geen effect. Hetzelfde is het geval bij help-opties die een html-pagina openen. (bijvoorbeeld de help van GameSpy, maar het gebeurt bij meerdere programma's). Ik heb al geprobeerd wat er op http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;281679 staat, maar dat helpt allemaal niks. Alleen herinstallatie heb ik nog niet geprobeerd, maar ik wil eerst even weten of het niet toevallig 'gewoon' een verkeerde instelling is of een foutje in de registry. Iemand een idee? Ik draai overigens XP Home Edition. PS) In IE zelf heb ik nooit het probleem dat pagina's niet openen. Blijkbaar alleen vanuit Outlook Express of helpfuncties.
Link naar reactie
Heb zelfde probleem zie mijn postje (I.E tweede venster loopt vast) hier op het forum, en ik moet zeggen dat ik ondertussen al meer dan tien mensen heb gevonden die hetzelfde probleem hebben maar niemand weet tot nu toe een oplossing, in mijn geval werken de aangeboden oplossingen tot hier toe niet. zie mijn postje(I.E.6 tweede venster loopt vast)
Link naar reactie
[quote:301f1a4b10="Capone"]Hier zijn al eerder topics over geweest, misschien staat er iets nuttigs bij voor je: - [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=101476[/url] - [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=107537[/url] - [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=104004[/url][/quote:301f1a4b10] Bedankt, Capone. De eerste link heeft het probleem opgeloste, hoewel ik wel alle voorstellen heb moeten uitvoeren. Aanvankelijk dacht ik dat het niet hielp, maar een reboot doet nog altijd wonderen (ook onder XP).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...