Ga naar inhoud

Rood kruis "X" in e-mail


Aanbevolen berichten

Regelmatig krijg ik e-mailberichten, maar ik zag het euvel nu ook op een website, dat ik een vierkantje met daarin een rood kruis 'X' in het bericht en/of op het scherm krijg, waar misschien een afbeelding moet staan. WAT IS DAARVAN DE OORZAAK EN WAT IS DE OPLOSSING???? Mis ik e.o.a. conversieprogramma?? Welk?? Waar haal ik het vandaan??? Ik werk met Windows 2000 Professional, Outlook Expresse & Internet Explorer 5
Link naar reactie
Het gebeurt je regelmatig, dus niet altijd? dan zou het zomaar een fout aan de serverkant kunnen zijn. Daar kun je zelf geen invloed op uitoefenen. Zie je nooit afbeeldingen? Dan kan je even de instellingen van je browser checken, ga naar extra > internet opties > geavanceerd, zoek dan naar het onderdeel multimedia en zet de volgende opties aan: Afbeeldingen slim rasteren, Afbeeldingen weergeven en Animaties weergeven.
Link naar reactie
Handig hé, de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/search.php]zoekfunctie[/url] en dan kom je via http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=97504&highlight=rood+kruis op http://www.mvps.org/inetexplorer/answers.htm#jpg_gif en/of http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;283807 In 'c:\winnt\system32\drivers\etc\hosts.' kan ook een stel banners doorverwezen worden naar localhost. Kijk daar ook eens... ennuh.. [quote:55f6a4dc24="trukendoos"]regelmatig[/quote:55f6a4dc24] het is [i:55f6a4dc24]geregeld[/i:55f6a4dc24] ;-) (sorry net gister NL PW gehad)
Link naar reactie
Als je ZAPro gebruik en dit hebt aanstaan in zapro: Privacy > Ad blocking > Custom > Skyscraper Ads dan blockt ZAPro ook banners in de website / e-mails. Helaas heeft ZAPro het soms fout en blockt hij ook de goede plaatjes. Je kunt deze instelling uitzetten, of, wat niet altijd werkt, rechts op de afbeelding klikken en dan voor Afbeelding weergeven de kiezen.
Link naar reactie
[quote:a218a9e5ca="webspider"] [quote:a218a9e5ca="trukendoos"]regelmatig[/quote:a218a9e5ca] het is [i:a218a9e5ca]geregeld[/i:a218a9e5ca] ;-) (sorry net gister NL PW gehad)[/quote:a218a9e5ca] LOL, goed zo, mijn laatste proefwerk is alweer 23 jaar geleden, dus zelfs ik leer weer bij :) Nu wel hopen dat jij een voldoende hebt, anders ga ik weer twijfelen ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...