Ga naar inhoud

breedband website opzetten


Aanbevolen berichten

Hoi, Wij gaan een website opzetten om ook in onze gemeente breedband te realliseren. Er zijn 3 opties : ADSL, Kabel en Wifi. Kabel zal erg moeilijk worden. Wifi zijn ze al mee bezig en hoeveel aansluitingen ben je min. nodig voor adsl ? Wat zouden we moeten doen / op moeten letten om dit project te laten slagen ?
Link naar reactie
Ja, die heb ik al bezocht. We zijn nu bezeig zelf een site te starten voor info en coordinatie. Hoe kunnen we dit het beste aanpakken ? We hebben natuurijk liever geen reclame en ja...het mag niet te veel kosten. Proberen bij een internet provider met een .tk domein te hosten, of iemand zoeken met een kabel-abbo die zo vriendelijk is om ons te hosten ? Wat is het beste ?
Link naar reactie
[quote:bd77325542]Wifi zijn ze al mee bezig en hoeveel aansluitingen ben je min. nodig voor adsl ? [/quote:bd77325542] 1. [quote:bd77325542]Wat zouden we moeten doen / op moeten letten om dit project te laten slagen ?[/quote:bd77325542] zorgen dat je opvalt tussen die andere 800 miljoen site's :lol:
Link naar reactie
ja..ha, ha.... Opvallen zal wel lukken, wij richten ons alleen op onze eigen dorpbewoners dus de pr via de supermarkten en dergelijke moet voldoende zijn lijkt mij. Graag zouden wij advies krijgen over bepaalde zaken en gezien de expertise die hier op het forum rondwaad moet dat geen probleem zijn. Het wordt een site simpel en zakelijk zonder poespas (hebben nog geen breedband...vandaar :) ) . Toch willen wij graag een klein forum. Ook moet er een formulier komen waar je een naam, emailadres en verdere gegevens moet kunnen invullen. Genereerd een forum veel dataverkeer ? Wat voor forum(techniek) is de beste optie bij een gratis host ? Op welke mannieren kun je zo'n formulier het beste opezetten ? Zijn er ook nonprofit hosts voor dit soort acties ?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...