Ga naar inhoud

Kleine rode kruisjes waar een plaatje hoort te staan op een


Aanbevolen berichten

Nou, gaat ie nog een keertje dan... In de map windows/system32/drivers/etc staat het bestandje hosts Dit openen met het kladblok scroll helemaal naar onderen en zoek de regel met www.netdirect.nl Die regel helemaal verwijderen en het bestandje weer sluiten/opslaan. ben benieuwd... Gr. Theo
Link naar reactie
Jubaband, ik heb die file ff herbenoemd, naar wat anders zodat de Host file zoals aangegeven in eerdere berichten niet meer bestaat, maar helaas zonder enig effect. Nu heb ik een aantal van die host files. Een staat op een plaats genoemd second stage. Dat is geen dir, maar iets anders. Ik kan die file ook niet herbenoemen.
Link naar reactie
Ik snap dus niet wat je nu precies hebt gedaan..... ? Er staat daar een bestand [b:1db30327ec]hosts[/b:1db30327ec] (zonder extensie) en hosts.ics Je moet dus wel hosts hebben (zonder extensie Als je er met rechts op klikt kun je kiezen voor openen en kies dan voor openen met kladblok(of een andere teksteditor) Vervolgens zie je een heleboel ip-adressen met servers er achter en internet adressen. Helemaal naar onderen staat ook het adres www.netdirect.nl Als je deze regel eruit haalt moet je de file weer sluiten en opslaan. Dus niet de naam veranderen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...