Ga naar inhoud

Virus???


anoniem

Aanbevolen berichten

Kennissen vertelden me dat ze een virus hadden (helaas wisten ze niet welk). Onlangs hebben zij ons ge-emaild, en zelfs attachments gestuurd. Daarom dacht ik, laat ik m'n pc dan maar eens scannen. Ik heb Norton 2002 en de nieuwste definities. Aan het eind van het scannen krijg ik echter 'dit programma heeft een ongeldige bewerking uitgevoerd en (etc)'. Heb ik nou ook een virus, en zoja welke? :cry:
Link naar reactie
Dit kan een virus zijn, maar kan ook een softwareprobleem(pje) zijn. Welke virussen nu nogal heersen zijn Yaha(.k), Bugbear, Livra en Klez/Elkern. Download onderstaande tools eens en laat deze allemaal de pc scannen: Yaha: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixYaha.com Bugbear: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxBgbear.exe Livra : http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixLirva.exe Klez: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixKlez.com [b:3fccd48f86]OF[/b:3fccd48f86] download STINGER: http://download.nai.com/products/mcafee-avert/stinger.exe [i:3fccd48f86]It includes detection for all known variants of W32/Lirva, W32/Yaha, W32/Bugbear, W32/Elkern, and W32/Klez [/i:3fccd48f86] Heb je een virus, verwijder dan Norton Antivirus en installeer deze opnieuw. (antivirusprogramma wordt vaak aangetast door een virus waardoor deze niet meer (goed) werkt).
Link naar reactie
[quote:f80fb761df="MicroHerz"](antivirusprogramma wordt vaak aangetast door een virus waardoor deze niet meer (goed) werkt).[/quote:f80fb761df] Daarom is het ook handig om je PC ook even met een online virusscanner te scannen, zoals bijvoorbeeld [url=http://housecall.antivirus.com/housecall/start_corp.asp]Housecall[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...