Ga naar inhoud

[Download.com] Wat hebben ze gedaan???


Aanbevolen berichten

Misschien heb je het al wel gezien: Ze hebben Download.com compleet veranderd. Ik kan nu echt niets meer vinden :( en het gaat zo traag als dikke stront in een trechter met een deksel erop. :-? Waar kun je die bergen downloads vinden die er eerst waren? [img:2ac35c0c5b]http://www.fifthdimension.nl/afbeeldingen/zdnet.jpg[/img:2ac35c0c5b] ([i:2ac35c0c5b]Het nieuwe "verbeterde" [url=http://www.zdnet.nl/downl.cfm?mxp=52]Download.com[/url][/i:2ac35c0c5b])
Link naar reactie
Het plaatje wat je laat zien is niet van download.com, maar van ZDnet.com. Een dochter onderneming. Als je een beetje goed gelezen had dan had je gezien dat download.com ( wat CNet.com is) het hele weekend op een laag pitje draait, omdat ze overgaan naar een andere server. Momenteel kun je alleen de meeste populaire programma's downloaden. Zondagavond 7-7-2002 zou alles weer als vanouds zijn. Maar de ervaring is dat het meestl later is.
Link naar reactie
Je hebt gelijk; Ze zijn er weer. De reden waarom ik die screenshot van ZDNet liet zien, was dat als je naar Download.com ging er een lijst met wat programma's stond en onderaan links naar internationale ZDNet sites. Ik nam dus aan dat ze Download.com hadden vervangen door deze sites. Gelukkig niet dus... :D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...