Ga naar inhoud

IE6 loopt vast


Aanbevolen berichten

Probleem, vrijwel dagelijks loopt mijn systeem vast, als ik IE v. 6 opgestart heb, d.w.z., dat kan na 3, 5 10 of 15 minuten of langer gebeuren. Het wil geen kant meer op, mijn muispijltje kan vrijelijk bewegen, maar het aanklikken van de knoppenbalk is niet mogelijk. Een ctrl-alt-del geeft het bericht:...... reageert niet. Afsluiten geef ik dan aan, maar dan verschijnt het "blauwe scherm" HET SYSTEEM IS BEZET fatale uitzondering 0D op 0246:013F47FB ik geef een enter en: HET SYSTEEM IS BEZET fatale uitzondering 0D op 1747:013F268B ik geef een enter en:................ dit wordt niks, geen reactie meer. Er rest mij alleen maar een volledige reset, zucht....... Ik heb eens een keer het proggie, systeem monitor mee laten draaien en wat zie ik, het processor gebruik staat ineens op 100% en blijft daaop staan. Ik weet absoluut niet waar dat in zit, eerst gewone piekjes en na een x aantal minuten, BINGO! Ligt dat nou aan IE6? Dat had ik niet met de vorige versie IE5, trouwens ook niet meteen met deze IE6nl. Wie kan hierover een diagnose stellen, desnoods met aanvullende informatie van mijn kant? Ik gebruik McAfee virusscanner V5.13 en [u:3dd4976505]geen[/u:3dd4976505] McAfee Clinic.
Link naar reactie
[quote:55d5bf0ab4="Paulus de Bosbouter"]http://www.techadvice.com/w98/errors/2/er_00138.htm Misschien heb je er wat aan? P de BB[/quote:55d5bf0ab4] Zeker! Er waren 7 opties, ik heb de laatste en de makkelijkste, gekozen, een patch en tot op heden niet één vastloper! Zoniet, dan meld ik me weer.
Link naar reactie
[quote:e77bb9dccd="Philippe2"][quote:e77bb9dccd="Paulus de Bosbouter"]http://www.techadvice.com/w98/errors/2/er_00138.htm Misschien heb je er wat aan? P de BB[/quote:e77bb9dccd] Zeker! Er waren 7 opties, ik heb de laatste en de makkelijkste, gekozen, een patch en tot op heden niet één vastloper! Zoniet, dan meld ik me weer.[/quote:e77bb9dccd] Toch vastloper na 4 dagen.............. :cry: De volgende oplossing dan maar gebruiken. Zoniet, dan meld ik me weer.
Link naar reactie
Had ik ook telkens na een aantal weken draaien. Het is om moe van te worden idd :( Heb zelf de hoop maar opgegeven en Opera6.04 er nu opstaan. Ben nu zelfs blij dat IE zo verneukt is... --> Opera ruled!<-- Dus wat ik zeggen wil is dat er nog zat andere browsers zijn te proberen. Opera6.04 heb ik hier geload: [url=http://www.computertotaal.nl/downloads/index.html]www.computertotaal.nl[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...