Ga naar inhoud
  • 0

vraag aan Abraham54 over WinSysCleanX2


anoniem

Vraag

Een tijdje geleden kon WinSysCleanX2 even gratis opgehaald worden. Af en toe draai ik het programma, maar ik weet niet of ik het goed doe. Als ik begin met System Status, links boven, dan komt na een tijdje het schermpje: [img:18a2c2bec1]http://i39.tinypic.com/n47ifm.jpg[/img:18a2c2bec1] Ik klik dan op het grote kruis Re onder, en dan draai ik het (ter controle) nog eens. Dan zie ik: [img:18a2c2bec1]http://i43.tinypic.com/25forvq.jpg[/img:18a2c2bec1] ik moet dus aannemen dat e.e.a. correct verlopen is, en dat bij de volgende te controleren items ook zo gaat?
Link naar reactie

8 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
frans, zie: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=220149&highlight=winsysclean enkele reacties, w.o. deze: wellicht terzijde: ik heb ernstige twijfels over dit programma. het gaat volstrekt zijn eigen gang. toppunt: eerst ruim 400 registerverbeteringen doorgevoerd (geen flauw idee welke, want zulks wordt niet gemeld(!)), herstart, registerbackup toegepast (ook hier geen keuze, terwijl er twee zouden moeten zijn. en denk je dat bij een nieuwe scan nu weer 400 entries verwijderd worden? neen dus: nu wordt niks gevonden. ik zou het dus zsm deïnstalleren
Link naar reactie
  • 0
Bij de 1 werkt het programma wel goed , en bij de andere niet. Had zelf ook problemen met het programma, voor een paar maanden geleden. Toen heeft abraham mij ook geholpen hier mee.. Heb het ook niet op de computers nu staan. Ik gebruik nu AppCleaner, geeft hij aan van nu schoonmaken. Ja dan klik ik daar op, en dan slaat hij eerst de backup op, en dan gaat hij schoonmaken (verwijderen). Dus hier kun je altijd de vorige weer herinstalleren. Ben hier dik over te spreken.
Link naar reactie
  • 0
Wat Derk de Jong over WinSysClewan schrijft slaat nergens op. WinSysClean reinigt volgens zijn eigen vaste schema en gaat niet zomaar aan de gang. Degene die problemen met WinSysClean ondervindt heeft gegarandeerd ook andere problemen in zijn/haar Windows. Want Windows reinigt o.a. namelijk alle tijdelijke mappen in Windows! WinSysClean is normaal gesproken een te betalen softwareprogramma, dat het tool via Chip gratis verkregen kan worden in een oudere versie is dan meegenomen. Als je dan ook de instellingen doet zoals ik op http://www.nationaalcomputerforum.nl/showthread.php?t=99605 heb gepost, moet alles goed gaan. En met betrekking tot het Windowsregister - daar gaat WinSysClean zeer voorzichtig mee om. Dat WinSysClean Windows van top tot teen schoonmaakt is een eigenschap die je waardeert of niet waardeert. In dat laatse geval ga je dan gewoon voor andere software, waarvan je denkt dat die het beter doet. Ik zelf gebruik momenteel WinSysClean X4 dankzij het duitse Chip.
Link naar reactie
  • 0
En dus heb ik WybSysCleanX2 nog eens laten lopen, en op het dikke kruis geklikt R.onder als een onderdeel klaar is. Bij een tweede run( alleen op System Status/ File & DiskCleaner / Windows Options / Applications / Registry ) valt het op dat er in ALLE 5 gevallen 282 of 283 dingen verwijderd zijn of zouden zijn. En dat zag ik in de eerste run ook al. M.a.w.: doe ik het zo wel goed?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...