Ga naar inhoud
  • 0

beveiling uitgeschakelt


anoniem

Vraag

hoi ik heb een vraag..ik heb op de site van microsoft de update van windows xp gedownload...maar nu geef ie elke keer aan dat me northon antivirus uitgeschakelt staat..en ik weet echt niet hoe je hem weer kan aanzetten..de rest zoals firewall staat gewoon aan. hoe krijg ik northon weer aan??want als ik op inschakelen druk,dan geeft hij gewoon geen reactie en blijft uitstaan. PS:leuk forum hoor..lijkt erg op Powerzone :) :wink:
Link naar reactie

9 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Welke update? Service pack 2 neem ik aan? Zet in het beveiligingscentrum (of hoe dat heet) de virusscanner op zelf controleren. Vervolgens herstart je enkele malen en kijk je of norton ook start. (na het opstarten even geduld hebben, norton doet het altijd rustig aan) Als norton niet meer start (of start op disabled en komt niet op enabled te staan na een tijd wachten) doe je even een online scan: http://www.bitdefender.com/scan/licence.php (kan lang duren, als je een inbel verbinding hebt dat je per minuut betaalt [url=http://users.pandora.be/marcvn/spyware/1852808.htm]schakel je systeem herstel uit[/url] en herstart je in de [url=http://users.pandora.be/marcvn/spyware/1378056.htm]veilige modus[/url] en vervolgens laat je norton een full system scan doen in de veilige modus. Nadat je de virusscan hebt gedaan: scan je met ad-ware in de veilige modus: http://users.pandora.be/marcvn/spyware/1414188.htm Scan je met spybot in de veilige modus: http://users.pandora.be/marcvn/spyware/1127646.htm Blijft het probleem meld je je terug.
Link naar reactie
  • 0
Uit je berichten kan ik niet opmaken welke versie van Norton je gebruikt. Is het niet zo dat een wat oudere versie, ook al is ie geupdated, problemen kan geven met SP2? Ik gebruik zelf geen Norton maar iets dergelijks staat me bij. Heb je trouwens in het beveiligingscentrum al gekeken bij 'Meldingen van beveiligingscentrum instellen? Als 'Virusbeveiliging' aangevinkt staat zou ik dat eens weghalen.
Link naar reactie
  • 0
[quote:3ef7a592a6="HankPiano"]Uit je berichten kan ik niet opmaken welke versie van Norton je gebruikt. Is het niet zo dat een wat oudere versie, ook al is ie geupdated, problemen kan geven met SP2? Ik gebruik zelf geen Norton maar iets dergelijks staat me bij. Heb je trouwens in het beveiligingscentrum al gekeken bij 'Meldingen van beveiligingscentrum instellen? Als 'Virusbeveiliging' aangevinkt staat zou ik dat eens weghalen.[/quote:3ef7a592a6] ja die staat aangevinkt,maar dat zelfde geldt ook voor de firewall en van heb ik geen last,die staat gewoonn ingeschakelt...en dat zou ook moeten bij Northon Antivirus toch?? ohja: ik heb versie 2004 pro.
Link naar reactie
  • 0
[quote:62ca6ac611="Glimi"]ja die staat aangevinkt,maar dat zelfde geldt ook voor de firewall en van heb ik geen last,die staat gewoonn ingeschakelt...en dat zou ook moeten bij Northon Antivirus toch??[/quote:62ca6ac611] Ik neem aan dat je de firewall van XP gebruikt. Die herkent Windows dus wel. Wellicht herkent hij Norton niet, dat is geen fout van Norton maar van Windows. Als je dan de melding uitzet betekent dat niet dat Norton niet meer werkt, je bent alleen die vervelende melding kwijt.
Link naar reactie
  • 0
[quote:68dac311eb="HankPiano"][quote:68dac311eb="Glimi"]ja die staat aangevinkt,maar dat zelfde geldt ook voor de firewall en van heb ik geen last,die staat gewoonn ingeschakelt...en dat zou ook moeten bij Northon Antivirus toch??[/quote:68dac311eb] Ik neem aan dat je de firewall van XP gebruikt. Die herkent Windows dus wel. Wellicht herkent hij Norton niet, dat is geen fout van Norton maar van Windows. Als je dan de melding uitzet betekent dat niet dat Norton niet meer werkt, je bent alleen die vervelende melding kwijt.[/quote:68dac311eb] ok..maar waarom staat er dan in norhton zelf dat hij uitgeschakelt is??
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...