Ga naar inhoud
  • 0

Virusscanner tips gevraagd.


anoniem

Vraag

8 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
[quote:6dea6b428b] Op 24-01-2002 17:56, schreef BrigitteW: Als je een gratis scanner wilt, is de keus zeer beperkt: Antivir. Geen idee of het wat is. http://www.avast.com/avahome.htm In Engeland en de VS is AVG gratis, maar de rest van de wereld wordt gediscrimineerd. [/quote:6dea6b428b] Ja, het is niet voor mij zelf. Weet iemand anders of AntiVir wat is. :smile:
Link naar reactie
  • 0
Ik gebruik AntiVir al een geruime tijd en ze zijn idd regelmatig met de updates. Verder hangt het niet zo in je systeemprestaties zoals Mcafee dat bv. zo mooi doet... En gratis uiteraard. AVG moet je idd met een omweg halen, maar dan ben je in princiep al illegaal bezig en kun je net zo goed een "gemodificeerde" versie van bv. Norton of Mcafee gebruiken. Wil je betalen dan zou ik persoonlijk voor F-prot for Windows gaan >> Klein, simpel en zeer effectief ("de grote 2" zijn wat mij betreft een beetje bloat-ware...)
Link naar reactie
  • 0
[quote:884aa7c478] Op 24-01-2002 21:49, schreef George W. Bush: Wat is die omweg dan? [/quote:884aa7c478] AVG is gewoon te downloaden op de homepage. http://www.grisoft.com/html/us_dwnl3.php Je moet ff wat gegevens invoeren. Bijv. Pietje Puk in Nergensdam en als e-mail adres pietje@pietje.nl :D Als je dit gedaan hebt kun je een free versie downloaden. En een registratie is te vinden bij Astalavista. :D http://astalavista.box.sk/ _________________ Allways look on the bright side of life. Wie niet sterk is moet veel kadetjes eten. Oost, West, thuis ook een rotzooi! [ Dit Bericht is bewerkt door: Rob The Great op 2002-01-25 22:04 ]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...