Ga naar inhoud

Onverwachte fout bij verzenden van email


anoniem

Aanbevolen berichten

Had je Microsoft Community al gecheckt? Bijvoorbeeld deze: [url=http://answers.microsoft.com/nl-nl/office/forum/office_2003-outlook/het-verzenden-van-een-bericht-naar-een/573b1c56-eab5-4556-9b69-74f5af4044d6]Het verzenden van een bericht naar een distribitielijst werkt niet meer in Outlook 2003.[/url] Of had je gecheckt of er nog aanvullende info over de foutmelding te vinden is, in [url=http://computertotaal.nl/software/21774-problemen-oplossen-binnen-windows/3.html]Windows logboeken?[/url]
Link naar reactie
tot nu toe gekeken in de logboeken zonder iets te kunnen vinden, voorts Office gede- en opnieuw geïnstalleerd, en ook de MS bladzijde gekeken naar "Word in- of uitschakelen als editor of viewer voor e-mail"en daar allerlei opties uitgeprobeerd. Helaas zonder succes. Nu gebruik ik maar weinig een groepsadres (kinderen), want je kan ook gebruik maken van een oude ontvangen groepsmail en die schoonpoetsen. Beetje primitief.Tot zover iedereen bedankt voor meedenken en -lezen.
Link naar reactie
Zoeken (op internet) geeft aan dat normal.dot in "application data" zou zitten. Hoewel ik meen dat ik dat zodanig heb aangevinkt in "mapopties" kom ik daar niet bij. Of zoek ik verkeerd? Ook had ik al eens Office 2003 vervangen door 2007: precies dezelfde melding. Na een eindeloos gedoe weer terug naar 2003. Ook kan ik van de groepsadressen zo nodig een word-bestand maken en die kopiëren in de geadresseerden-balk van Outlook.
Link naar reactie
ik laat hierbij even wat printscreens zien. Zoals ik al eerder aangaf in mapopties moeten verborgen bestanden zichtbaar zijn [img:a818c3ad5e]http://i50.tinypic.com/33o00v8.jpg[/img:a818c3ad5e] en in word: [img:a818c3ad5e]http://i46.tinypic.com/2ltspdw.jpg[/img:a818c3ad5e] maar waarschijnlijk is er iets niet goed gedaan?
Link naar reactie
voor zover dit draadje nog gelezen werd: probleem (verzending naar groepsadres) is opgelost. Voor de zoveelste keer met de Office cd een herstelactie laten doen, ditmaal door de- en nieuwe install. Ook bleek nu het exporteren van adresboek Outlook wel te lukken, voordien kwamen er niet op te lossen meldingen van een ontbrekend cab-bestand. En: dank zij opslag adresboek via xls naar csv kon ik dat adresbestand importeren in LiveMail. Al met al véle uren werk. iedereen bedankt voor lezen, meedenken en advies.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...