Ga naar inhoud

zoeken vanaf adresbalk in IE


anoniem

Aanbevolen berichten

Bedankt voor de info over hoe ik dit in het register kan aanpassen maar weet iemand welke url ik als zoek url in het register moet zetten? Het lijkt me dat dat bijvoorbeeld niet gewoon www.google.nl is maar het specifieke adres van de daadwerkelijke zoekmachine in plaats van de website van die zoekmachine? Ik kan wel wat proberen maar ik hou niet van op de gok iets doen in het register.
Link naar reactie
Dit zijn de gegevens: [HKEY CURRENT USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Search Bar"="http://www.msn.com/access/allinone.htm" "Search Page"="http://www.msn.com/access/allinone.htm" [HKEY LOCAL MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search] "SearchAssistant"="http://ie.search.msn.com/{SUB_RFC1766}/srchasst/srchasst.htm" "CustomizeSearch"="http://ie.search.msn.com/{SUB_RFC1766}/srchasst/srchcust.htm"
Link naar reactie
Hartelijk dank voor de adressen, ik heb ze in het register gezet. Helaas was het probleem hierdoor nog niet opgelost. Inmiddels ben ik er wel achter waar het aan lag. Deze pagina van Quick! hoort bij new.net. Er was een stukje software van new.net geïnstalleerd, en dat heeft dus automatisch de zoekmachine instellingen etc. aangepast. Verwijderen van deze new.net software bood de oplossing. New.net was hier trouwens niet erg behulpzaam bij, er wordt wel aangeprezen hoe je makkelijk kunt zoeken vanaf de adresbalk en hoe je dan de allerbeste (maar wel gesponsorde :-? ) zoekresultaten krijgt. Er staat echter nergens hoe je er weer vanaf komt. Ik kwam er achter toen mij in het configuratiescherm bij software ineens het programma met de naam new.net opviel. In ieder geval bedankt voor de uitleg over de zoekadressen in het register.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...