Ga naar inhoud

Hitcounter via Frontpage


Aanbevolen berichten

Ik had de stappen doorlopen om een hitcounter op een webpagina te maken. Maar het lukt niet? De counter blijft op 0001 staan! Heb gezocht onder "Zoeken" hier op het forum, maar niets kunnen vinden. Ik wil gewoon een simpele counter die elke keer optelt als er een bezoeker op de website komt. Geen statistieken of meer van dat soort gedoe. Iemand misschien een simpel scriptje? Nog geen kunnen vinden namelijk. :oops:
Link naar reactie
[code:1:2764b5f2d8]<!--webbot bot="HitCounter" i-image="1" I-ResetValue="0" I-Digits="4" U-Custom startspan --><img src="[b]_vti_bin/fpcount.exe/C:/Voorhoute/?Page=midden_pagina.htm[/b]|Image=1|Digits=4" alt="Bezoekersteller"><!--webbot bot="HitCounter" i-checksum="61942" endspan --></td>[/code:1:2764b5f2d8] Heb zo het idee dat je in ieder geval dat "C:/Voorhoute/?Page=midden_pagina.htm" aan moet passen. Dat proggie fpcount.exe ken ik verder niet.
Link naar reactie
Hey Sjoerd, Ik weet niet hoe jij aan die code komt, maar dat zie ik in iedergeval niet staan onder Frontpage. De code is bij mij maar heel beperkt :o Maar dan klopt het in iedergeval want dat is de verwijzing naar de map op mijn harddisk :lol: Ik heb nu onder "kladblok" de link gewijzigd naar de server waar de website staat. Hoe het inderdaad zit met dat exe bestandje weet ik ook niet. Even afwachten of er nu wel geteld wordt.
Link naar reactie
Ik was inderdaad net zoiets aan het lezen daarover. Maar hoe weet ik dat deze niet ondersteund wordt? De website staat onde "Kennisnet". Ik heb al de "Nedstat" teller. Maar ik vond het zo leuk staan als je op de website komt en je ziet het aantal keer dat de pagina is bezocht. Dit zonder verdere poespas. Het moet kunnen. Ik zoek verder. 8)
Link naar reactie
Je gebruikt waarschijnlijk al een andere teller, maar voor diegenen die het willen weten: Na uploaden het bestand waar de teller in staat op de server bewerken en dan gewoon de verwijzing naar je HD weghalen dus alles na fpcount.exe/ en voor ?Page in dit geval dus de verwijzing C:/Voorhoute/ bestand opslaan en tellen maar. Moos
Link naar reactie
Nee, ik gebruik nog geen andere teller. Wel die van Nedstat, maar dat is voor andere doeleinden. Ik wilde gewoon leuk een zichtbaar tellertje. Maar ik heb vorige keer het pad naar de server/webpagina al ingesteld en het kreng bleef op nul staan. Ik begrijp alleen niet het bestandje fpcount.exe. Dat kan ik nergens vinden?
Link naar reactie
Luister eerst even naar neuf, het gaat erom of de server (de computer waar de website op staat) frontpage extensies ondersteund. Als jij pagina's kan uploaden dan kan je waarschijnlijk ook via het control panel je statistieken van je pagina bekijken en intellingen veranderen, daar moet je dus even gaan kijken of je ergens kan vinden of er frontpage extensies staan ingesteld. Anders even het hosting bedrijf mailen. Als je dat zeker weet kijken we wel verder, het fpcount.exe bestand staat dan ergens op de server en kan je niet zien. Moos
Link naar reactie
[quote:7b2fc47d7a="Darkeye"]Je zit op de goede weg. Insert/Webcomponent/Hitcounter. Maar dan werkt deze nog niet! Je ziet de teller wel op de pagina, maar doet niets. En daar kom ik niet verder.[/quote:7b2fc47d7a] 't Is normaal dat je hem niet ziet staan in je webvoorbeeld. Daar zie je enkel [bezoekersteller]. Eens bewaart en je web opnieuw geupload, zou ie op je site moeten verschijnen!! Veel geluk!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...