Ga naar inhoud

Druk op link en moet meteen 4 popups openen.


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:50c08c5fce]Wordt nog vervelend wanneer men bv Firefox gebruikt.[/quote:50c08c5fce] Nee hoor, want de popup blocker werkt alleen als de popup niet door de gebruiker 'aangevraagd' is. Klikken op een link is dat wel. Wat je wil kan met javascript. [code:1:50c08c5fce]<script type="text/javascript" language="Javascript"> function openPopUps() { win1 = window.open('test.html'); win2 = window.open('test.html'); win3 = window.open('test.html'); win4 = window.open('test.html'); } </script>[/code:1:50c08c5fce] en dan maak je zo een link: <a href="" onclick="openPopUps()">klik</a> window.open heeft nog meer argumenten die je kunt meegeven waarmee je de popups wat kunt opmaken, maar die moet je zelf even opzoeken. [size=7:50c08c5fce][url]http://javascript.about.com/library/weekly/aa031203a.htm[/url][/size:50c08c5fce]
Link naar reactie
Er zijn net zoveel mensen die iets tegen frames hebben als tegen popups, al was het maar omdat veel pagina's een soort beveiliging hebben tegen het weergeven in andermans frames. Popups kunnen voor een online applicatie prima een waarde hebben en hoeven in het geheel niet iritant te zijn als de gebruiker ze verwacht. Aangezien we niet echt weten hoe en wanneer de popups getoont zullen worden kun je ook niet zeggen wat de beste methode is.. hoogstens zeggen wat je er in ieder geval niet mee moet doen.
Link naar reactie
[quote:e0d8c8fc7d="maIRnaairruJ"][quote:e0d8c8fc7d]Wordt nog vervelend wanneer men bv Firefox gebruikt.[/quote:e0d8c8fc7d] Nee hoor, want de popup blocker werkt alleen als de popup niet door de gebruiker 'aangevraagd' is. Klikken op een link is dat wel. Wat je wil kan met javascript. [code:1:e0d8c8fc7d]<script type="text/javascript" language="Javascript"> function openPopUps() { win1 = window.open('test.html'); win2 = window.open('test.html'); win3 = window.open('test.html'); win4 = window.open('test.html'); } </script>[/code:1:e0d8c8fc7d] en dan maak je zo een link: <a href="" onclick="openPopUps()">klik</a> window.open heeft nog meer argumenten die je kunt meegeven waarmee je de popups wat kunt opmaken, maar die moet je zelf even opzoeken. [size=7:e0d8c8fc7d][url]http://javascript.about.com/library/weekly/aa031203a.htm[/url][/size:e0d8c8fc7d][/quote:e0d8c8fc7d] Bedankt voor je script!! Zie het resultaat op MatSoft.nl .
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...