Ga naar inhoud

Veel artikelen indelen in categorien


Aanbevolen berichten

Ik ben bezig met een site over computer mods, en dan wil ik de artikelen gaan indelen in 3 categorieen, Moederboard mods, Videokaart mods en Processor mods, hoe kan ik dit het beste gaan linken op mijn site, ik heb zelf wat mogelijkheden bedacht. 1) de verzamelpagina's voor de mods helemaal in html maken. Ik wou eerst de verzamel pagina's includen naar de mainpage, zodat ik alleen tekst daarin hoef te zetten, maar je dan iets wilt includen vanaf zo'n verzamelpagina zie je je design niet meer, om dat dan word geinclude naar die pagina met alleen tekst, Dus dan moet ik de verzamelpagina's van de mods helemaal in html maken, en zo veel mogelijk dingen zoals de navigatie includen ? 2) met Frames werken. [edit]3) met een database? zou iemand dit kort kunnen uitleggen dan?[/edit] Of kan ik dit nog op andere manieren oplossen?
Link naar reactie
[quote:374503f88d="gerben"]Misschien dat je eens moet kijken naar een CMS. Die zijn er tegenwoordig bij honderden, het gros gratis/opensource. Een wat simpeler optie is een news publishing script. http://www.hotscripts.com/[/quote:374503f88d] e107 is toch een cms? daar had ik al een klein beetje naar gezocht, ik dacht zelf aan [url=http://www.e107.org]e107[/url], daarmee kan je ook zeer mooie websites maken, heeft iemand nog ervaringen met anderen? lol ik kijk net op opensourcecms; AngelineCMS AWF Back-End bes-cms CPG-Nuke Drupal e107 eNvolution eZ Publish ezContents Geeklog Jetbox One LDU Mambo MD-Pro myPHPNuke OpenPHPNuke Ovidentia Phase PHP-Nuke phpWebSite PHPX Postnuke Props Sitellite Spip TikiWiki Typo3 Xaraya XOOPS wie heeft ervaring met wat, en welke kan ik het beste nemen?
Link naar reactie
Zo te zien is e107 er inderdaad eentje. Tjsa, welke moet je kiezen. Ik werk er niet mee, dus kan ik je niet echt adviseren. Pas echter wel op met het "gewicht" van het CMS. PHPnuke en zijn varianten zijn bijvoorbeeld zeer krachtig, maar vergen ook erg veel van de server. Gewoon wat lezen in de documentatie, zoeken naar iets wat een beetje voor jouw doel is geschreven, en niet een one-size-fits-all oplossing nemen.
Link naar reactie
Geboeid door je onderwerp ben ik zelf ook eens gaan zoeken. Ik kwam op de volgende link: [url]http://www.opensourcecms.com/[/url]. Hier kun je inloggen in de admingedeeltes van verscheidene opensource cms systemen. Tot nu toe maakte ik dit soort functies altijd zelf. Maar ik realiseer me nu pas wat voor prachtige kant en klaar oplossingen er zijn. Ik hoop dat je iets aan de link hebt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...