Ga naar inhoud

Online cursus PHP schrijven


Aanbevolen berichten

Hallo, Ik ben pas een beginner met PHP en MySQL. Ik zou graag PHP willen leren schrijven. Heb geen zin om zo'n boek te kopen, dus wou iets ziedn te vinden op internet waar precies dezelfde informatie instaat. Weet iemand zo'n website waarin je PHP kan leren schrijven. Alvast bedankt. (Met de search kon ik hier niet echt iets vinden :oops: )
Link naar reactie
[quote:008661bf17="turbo-pascal"][quote:008661bf17="Johnny321"]zoek es op google naar 'cursus FTP' post je topic volgende keer in het goede forum[/quote:008661bf17]Het ging om PHP niet FTP :wink: Je bent in de war met zijn naam :D[/quote:008661bf17] Kan altijd gebeuren :) 8) Maar ik ben ze nu aan het lezen. Weet iemand nog andere goede tutorials etc. om PHP te leren schrijven?
Link naar reactie
ik heb iets van 2 jaar geleden voor een website eens een PHP tut voor beginners geschreven. Afgelopen jaar heb ik bijna niets meer met PHP gedaan, maar wil er in de vakantie ook maar weer eens mee beginnen (lees verder gaan met halfafgeronde projectjes ;) ) ALs je hem wilt hebben, moet je me maar ff PB-en. Ik zal nu ff kijken of ik hem nog kan vinden... edit: inmiddels gevonden Het waren verschillende artikelen over: PHP: de basis Controle en loops: (if else, switch, for while etc.) Arrays en Objecten: functies email files simpele SQL commando's databases gebruiken (SQL) zoeken en vervangen Ik zag ook dat ik een half klare chatbox en nieuwssysteem al had gemaakt. EN was ik bezig met GD library... dit was gemaakt voor php 4.0, dus nu zullen er vast wel fouten e.d. inzitten, maar het behandeld wel de basis... En als de mods hem willen hebben voor de FAQ oid mogen ze ook reageren ;) (het is wel een grote lap tekst met veel voorbeeldcode)
Link naar reactie
Hier 4 lesjes PHP, die veel mogelijkheden aanstippen. Succes, de files zijn pdf files. [url=http://www.zeus.rug.ac.be/pubs/php/phples1.pdf]Les 1[/url] [url=http://www.zeus.rug.ac.be/pubs/php/phples2.pdf]Les 2[/url] [url=http://www.zeus.rug.ac.be/pubs/php/phples3.pdf]Les 3[/url] [url=http://www.zeus.rug.ac.be/pubs/php/phples4.pdf]Les 4[/url] Bijbehorende [url=http://www.oikoyama.net/downloads/stuff/source_php.zip]source code[/url] van de voorbeelden die in de PDF bestandjes staan ;).
Link naar reactie
[quote:99011e4d56="Sjoerd Boerhout"][quote:99011e4d56="Ruudfeen"]http://www.w3schools.com/php/default.asp[/quote:99011e4d56] Beetje krom om een PHPcursus met ASP te hosten.... :) :roll: Ik heb veel PHP geleerd via www.phpfreakz.nl[/quote:99011e4d56] [url=http://www.w3schools.com/]Je kunt er ook meer leren[/url]
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...