Ga naar inhoud

Forum bij Tripod


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, Ik ben momenteel bezig om een forum op mijn website te plaatsen. (Mijn website wordt gehost door Tripod). Het aanmaken van de Database is gelukt en ik heb PHPBB2 gedownload. Vervolgens heb ik dit geupload naar mijn ftp-account. Van daaruit zou ik het bestand install moeten aanroepen. Nou komt het probleem: ik kan het bestand niet aanroepen. Het bestand zou toch aan te roepen moeten zijn via http://members.lycos.nl/mijndomein/phpBB2/install/install.php ??? Dat lukt dus niet. Nu zul je misschien direct zeggen: de rechten! Maar nee, zelfs als ik iedereen toestemming geef om alles te doen lukt het nog niet. Wie kan me helpen? :( Alvast bedankt!
Link naar reactie
Heb PHP en MySQL al geactiveerd. Zover was ik al :wink: Het probleem is: Alle benodigde bestanden / mappen staan in mijn ftp map. Ik moet als eerste het install bestand (install.php) aanroepen. Dit bestand staat in de map: phpBB2/install. Deze zou ik dus aan moeten kunnen roepen via members.lycos.nl/mijndomein/phpBB2/install/install.php toch???
Link naar reactie
Als de map phpBB2 heet, dan moet ik het toch ook zo typen of niet? :-? . Het werkt nog steeds niet. Ik heb alles geprobeerd waar eventueel hoofdletters KONDEN staan (maar die staan er niet). :( Nog andere suggesties? (Twordt wel een slepende zaak hier :wink: ) Is er misschien iemand die een forum heeft bij Tripod en kan vertellen hoe hij/zij het deed?
Link naar reactie
[quote:2eee15bb8d="LabRat"]Als de map phpBB2 heet, dan moet ik het toch ook zo typen of niet? :-? . Het werkt nog steeds niet. Ik heb alles geprobeerd waar eventueel hoofdletters KONDEN staan (maar die staan er niet). :( Nog andere suggesties? (Twordt wel een slepende zaak hier :wink: ) Is er misschien iemand die een forum heeft bij Tripod en kan vertellen hoe hij/zij het deed?[/quote:2eee15bb8d] geef je site adres eens dan
Link naar reactie
Dat is het probleem turbo-pascal: dat werkt dus niet. En opnieuw downloaden heb ik al 2 x gedaan :wink: Milkman: http://members.lycos.nl/szstart/ is de site (ftp map is dus szstart) Opvragen moet dus via: http://members.lycos.nl/szstart/phpBB2/install/install.php (Ik moest toch niet het zip-bestand uploaden hè? Ik heb het namelijk op mijn harde schijf uitgepakt en toen naar mijn ftp map gekopieerd)
Link naar reactie
Het zip-bestand moet inderdaad eerst uitgepakt worden, en dan die map in het geheel uploaden. Staat de map ¨phpBB2¨ in de zelfde map als index.htm? Of zit er nog een map tussen? [edit]Daar zat dus het probleem: in je map waar 'index.htm' staat, staat nog een aparte map met de naam szstart Daarin staat het phpBB2 gedeeldte Ga dus naar http://members.lycos.nl/szstart/szstart/phpBB2/install/install.php of upload het eerst in de juiste directory.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...