Ga naar inhoud

php script


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik sluit me aan bij Stevie. Voor jouw wensen 'moet' je toegang hebben tot hun database. Een optie is het (zeer) regelmatig raadplegen van hun pagina's. Dit zou kunnen door hun form te 'misbruiken' door op je eigen server een soortgelijk form te plaatsen en hieruit de resultaten te filteren (specifieker op de materie ingaan gaat me wat te ver). 't lijkt me overigens duidelijk dat dit een [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=60076]scriptrequest[/url] is (dus zal er wel een slotje gaan volgen ;) ) en verder logisch dat die andere mensen daar geen tijd voor maken.
Link naar reactie
met de functie explode kan je alles uit een pagina halen en op jouw pagina zetten: http://nl.php.net/explode ;) edit1: als je er ook ff bijzet op welke pagina de huizen staan of bedoel je die huizen die onder dat zoekformulier staan? edit2: {span} de link in mn sig doet hetzelfde, die haalt ook al het nieuws van andere sites. dus het is wel degelijk mogelijk.
Link naar reactie
[quote:8ce0d901ab="Financial"]'t lijkt me overigens duidelijk dat dit een [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=60076]scriptrequest[/url] is (dus zal er wel een slotje gaan volgen ;) ) en verder logisch dat die andere mensen daar geen tijd voor maken.[/quote:8ce0d901ab]Klopt als een bus, topic gaat dus op slot.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...