Ga naar inhoud

E-mail laten verzenden


anoniem

Aanbevolen berichten

je kunt in als form attribuut action="mailto:jeemailadres" opgeven, maar dat beveel ik zelf niet zo aan omdat je dan de opmaak niet kunt bepalen van de email. Een tweede nadeel is dat je altijd vast zit aan de email client van je bezoeker. Ik zou zelf bijvoorbeeld PHP gebruiken, je kunt dan emails verzenden met de functie mail().
Link naar reactie
Hangt er vanaf wat jou host ondersteund :wink: Je kan ook gewoon, als je gewoon je geocitieaccountje wil hebben, ook een remote-hosted form processor gebruiken, bijvoorbeeld [url=http://www.dk3.com/formmail/]die van DK3[/url] (overigens best leuk siteje, dk3, kan je leuke dingen mee als je niet een all-in-one host hebt). De gebruikers e-mail wordt dan via DK3 naar het e-mail adres gestuurd wat je in het form-element opneemt.
Link naar reactie
jongens jongens ik gebruik gewoon frontpage en heb een htm pagina gemaakt die een formulier bevat. Dat formulier moet ingevuld worden en als er dan onderin op verzenden wordt geklikt moet ik een e-mail ontvangen waarin het ingevulde formulier te zien is. Dat is alles/ Als je het wil bekijken kijk dan naar dit voorbeeld: http://home.zonnet.nl/joris.dek/DOC_Join.htm
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...