Ga naar inhoud

Beginnen met HTML


Aanbevolen berichten

Voor informatica moeten we een site maken in HTML. Voor degenen die nog nooit met HTML hadden gewerkt had de docent een 'minicursusje', dit hield in een word documenten op het niveau van een achterlijke. Stond niet meer in dan tekst, titel, achtergrond, geluid, afbeelding, filmpje, hyperlink. Nou kan je daar wel iets mee, maar erg ver zal je niet komen. Wie weet een goede manier om html onder de knie te krijgen, tot op een redlijk niveau.
Link naar reactie
[quote:a9200bf271="kid jansen"]Stond niet meer in dan tekst, titel, achtergrond, geluid, afbeelding, filmpje, hyperlink. Nou kan je daar wel iets mee, maar erg ver zal je niet komen. Wie weet een goede manier om html onder de knie te krijgen, tot op een redlijk niveau.[/quote:a9200bf271]Meer houd HTML toch ook niet in? Het is maar een opmaaktaal.
Link naar reactie
[quote:7d758f1941="Ener Nestraa"][quote:7d758f1941="MichielPH"]Meer houd HTML toch ook niet in? Het is maar een opmaaktaal.[/quote:7d758f1941] Zeg dit hier niet te hard! :-) De opmaak wordt immers juist [i:7d758f1941]niet[/i:7d758f1941] met HTML (maar met CSS) gedaan...[/quote:7d758f1941]Dus wat doe je met HTML. Meer dan een linkje en een plaatje is het toch niet?
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:929d123a6e="MichielPH"][quote:929d123a6e="Anne"]... Semantiek ...[/quote:929d123a6e]Staat dit bij andere mensen wel in het woordenboek?[/quote:929d123a6e]Wel in de Van Dale, maar misschien niet in de persoonlijke woordenschat van iedereen? Wij hebben het vroeger wel geleerd op school. Vind de opmerking waarin dat woord werd geplaatst wel een beetje denigrerend. Deze persoon lijkt (onbedoeld?) geen geen hoge dunk te hebben van de gemiddelde websitebouwer.
Link naar reactie
[quote:7c27f862de="J. de Boer"][quote:7c27f862de="MichielPH"][quote:7c27f862de="Anne"]... Semantiek ...[/quote:7c27f862de]Staat dit bij andere mensen wel in het woordenboek?[/quote:7c27f862de]Wel in de Van Dale, maar misschien niet in de persoonlijke woordenschat van iedereen? Wij hebben het vroeger wel geleerd op school. Vind de opmerking waarin dat woord werd geplaatst wel een beetje denigrerend. Deze persoon lijkt (onbedoeld?) geen geen hoge dunk te hebben van de gemiddelde websitebouwer.[/quote:7c27f862de]Klopt, omdat de gem. websitewouwer denkt dat de web niet meer dan een grote hoop digitale foldertjes/commercials is. En ide hebben het hel erg bij het foute eind.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Hallo Ik begin nu net met het maken van website's, kan de beginselen van HTML al. En wil graag een goed software programma kopen ( morgen op de beurs :D ) Heeft iemand tips voor een goed programmadat ik aan kan schaffen, voor het maken van geregistreede website's, en vele anderen mogelijkheden! Ik heb het programma DreamWeaver bekeken op een site. Dit programma lag rond de 150 euro, ben ook niet van plan er meer voor uit te geven. Is dit een geschikt programma ? Welke programma's zijn der anders aan te raden ? Alvast Bedankt. Groeten Mark
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...