Ga naar inhoud

css probleem


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik ben bezig met het restylen van een site en loop tegen een probleem aan. In Firefox en in Opera zijn het menu en de content op dezelfde hoogte uitgelijnd, maar in IE sttat de content iets hoger. Ik zoek me suf in de padding en margin, maar ik kan het niet vinden. De test staat hier: http://www.tcleende.nl/test/ Is er iemand die weet waar het verschil in zit?
Link naar reactie
Vraag is: hoe ver moet/wil je gaan in browsercompatibliteit (leuk scrabblewoord ;-)). Zelf ben ik tevreden als het er in de verschillende browsers er goed, duidelijk en uniform uitziet. Een 100% identieke weergave in de verschillende browsers vind ik daarbij een mooi streven. Toch zullen er in het spectrum van alle verschillende browsers (en browserversies) wel minieme verschillen in weergave blijven bestaan. Die neem ik dan voor lief. Maar goed, hiermee heb je nog geen antwoord op je vraag.
Link naar reactie
Je gebruikt een hele bijzondere manier van positioneren, want ik zie linksboven een soort filler-cel die doet denken aan de tabellentijd. Met die lege div heb je gezorgd dat het menu op 150px van de bovenrand komt te staan. Maar zo moet je niet positioneren met CSS. De manier van positioneren van de content-div lijkt er meer op. Toch is er nog een betere manier. Het is volgens mij de vierde of vijfde keer dat ik de volgende link hier op dit forum post, maar hij is wel handig: http://bluerobot.com/web/layouts/layout1.html Hier staat uitgelegd hoe je bovenin een header, links een menu en rechts de content krijgt. Meer paginalayouts staan op http://bluerobot.com/web/layouts/default.asp
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...