Ga naar inhoud

Menu doet het niet zoals ik wil


Aanbevolen berichten

Het menutje is prachtig en doet het zoals ik wil totdat ik 1 keer geklikt heb, het menu zou moeten vernieuwen ofzo zodat ik een ander onderwerp kan aanklikken, helaas doet ie het niet :( kan iemand helpen??? [url]http://www.xs4all.nl/~lokum/Voorbeeld.html[/url] Edit: Het gaat om het menutje de rest doet het namelijk niet ;) Thx Greetz, R1tjuh
Link naar reactie
Nog wat dingen van je site: [quote:b163a0d8bd]5) Verwijs bestandenen plaatjes altijd met hele paden dus niet image.gif maar www.r1tjuh.tk/image.gif[/quote:b163a0d8bd]Dit doe ik zelf nooit! Als je jouw site uittest op een andere server of op je eigen schijf dan doet niets het meer. Waarom zou dit volgen jou moeten? En het is 'Scripts', i.p.v. 'Scripten' Dat was hem tot nu toe..
Link naar reactie
[quote:9627ab03cb="MichielPH"]Nog wat dingen van je site: [quote:9627ab03cb]5) Verwijs bestandenen plaatjes altijd met hele paden dus niet image.gif maar www.r1tjuh.tk/image.gif[/quote:9627ab03cb]Dit doe ik zelf nooit! Als je jouw site uittest op een andere server of op je eigen schijf dan doet niets het meer.[/quote:9627ab03cb]Het probleem is meer dat er geen 'http://' voor staat waardoor het gewoon een foute oplossing is die niet werkt. Het gebruiken van '/image.gif' is imo de beste manier.
Link naar reactie
[quote:af92ec5f31="teacher"]even in je bron gekeken.. Je mist in je child pagina's nog een stukje code[/quote:af92ec5f31] Hmmz welk bestand? Menu.js Menu_com.js Menu.htm [url]http://www.xs4all.nl/~lokum/Site/[/url] daar staat alles van me site op, voor als je daar nog niet 8er was... de bron van mijn menu.htm: [code:1:af92ec5f31]<HTML> <BODY bgcolor="#000000"> <script type='text/javascript'> function Go(){return} </script> <script type='text/javascript' src='Res/menu.js'></script> <script type='text/javascript' src='Res/menu_com.js'></script> </BODY> </HTML>[/code:1:af92ec5f31]
Link naar reactie
heb je het bestand install-frames.htm gelezen? I think not. [quote:04ac9102a2] <html> <head>your header html</head> <body onload="javascript:{if(parent.frames[0]&&parent.frames['MyFrameOne'].Go)parent.frames['MyFrameOne'].Go()}"> your html </body> </html> (Where MyFrameOne is the name of the navigation frame.) [/quote:04ac9102a2] t.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...