Ga naar inhoud

Morphen op een site, mogelijk?


Aanbevolen berichten

Euhm, ja dat is mogelijk. Je zou het met javascript kunnen doen. ([url=http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/index.html]zoek hier eens[/url]) Wat je OOK kunt doen (maar dat is alleen maar mogelijk als je een "next" knop hebt en niet willekeurig een bandlid aan mag klikken) Is een animated gif maken waarbij het ene hoofd in het andere veranderd, en die animatie maar één keer doet. Verder zou je flash kunnen gebruiken, maar ik pretendeer niet daar verstand van te hebben dus dat moet je aan de experts vragen.
Link naar reactie
[quote:997422d9e3="IJsqueen"]Euhm, ja dat is mogelijk. Je zou het met javascript kunnen doen. ([url=http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/index.html]zoek hier eens[/url]) [/quote:997422d9e3] Wauw, dat zijn er nogal wat, zal ze eens doorspitten [quote:997422d9e3] Wat je OOK kunt doen (maar dat is alleen maar mogelijk als je een "next" knop hebt en niet willekeurig een bandlid aan mag klikken) Is een animated gif maken waarbij het ene hoofd in het andere veranderd, en die animatie maar één keer doet. [/quote:997422d9e3] Nee, er komt dus geen "next" oid, ze kunnen willekeurig kiezen. [quote:997422d9e3] Verder zou je flash kunnen gebruiken, maar ik pretendeer niet daar verstand van te hebben dus dat moet je aan de experts vragen.[/quote:997422d9e3] Zou het dan al mogelijk zijn binnen Swish? (anyone????)
Link naar reactie
Ja ik ben bang dat morphing googletechnisch geen goede term is, omdat je dan echt op stand alone applicaties terecht komt. Je kunt beter zoeken op "javascript + image + transition" En warempel, IJsje heeft gevonden wat je zocht: [url=http://javascript.internet.com/miscellaneous/image-fader-transition.html]Voila![/url] Je moet alleen de code wel wijzigen (na 1 keer ophouden etc.) Ik denk dat het echt moeilijk is om ECHTE morphing te krijgen (waarbij gezichtskenmerken overlopen) [url=http://www.fmrib.ox.ac.uk/~yongyue/thinplate.html]zoals hier[/url].(Interessante stuff!) Wat je het beste kunt doen is foto's van iedereen in dezelfde verhoudingen (ogen / neus op dezelfde hoogte, hoofdhoogte ongeveer gelijk etc.) en dan toch een fade gebruiken. [url=http://www.ijsqueen.com/archief/00000512.php]Het perception lab in Schotland[/url] doet ook veel met gezichtswijziging.
Link naar reactie
[quote:7e87ab9054="IJsqueen"]Ja ik ben bang dat morphing googletechnisch geen goede term is, omdat je dan echt op stand alone applicaties terecht komt. Je kunt beter zoeken op "javascript + image + transition" En warempel, IJsje heeft gevonden wat je zocht: [url=http://javascript.internet.com/miscellaneous/image-fader-transition.html]Voila![/url] Je moet alleen de code wel wijzigen (na 1 keer ophouden etc.) Ik denk dat het echt moeilijk is om ECHTE morphing te krijgen (waarbij gezichtskenmerken overlopen) [url=http://www.fmrib.ox.ac.uk/~yongyue/thinplate.html]zoals hier[/url].(Interessante stuff!) Wat je het beste kunt doen is foto's van iedereen in dezelfde verhoudingen (ogen / neus op dezelfde hoogte, hoofdhoogte ongeveer gelijk etc.) en dan toch een fade gebruiken. [url=http://www.ijsqueen.com/archief/00000512.php]Het perception lab in Schotland[/url] doet ook veel met gezichtswijziging.[/quote:7e87ab9054] Ok, die image fade script komt denk ik het dichtst in de buurt van wat ik wil, al zal ik wel het nodige moeten aanpassen mbt het script, aangezien het te faden image afhankelijk is waarop geklikt wordt, maar daar kom ik vast wel uit. Tnx
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...