Ga naar inhoud

[Check] Portfolio


anoniem

Aanbevolen berichten

Groen, onmooi, standaard, weer iemand die denkt een 'webdesigner' te zijn, en vooral.. ..groen... Ah, zie het al, je bent wel helemaal 14, dan moet je al helemaal niet aankomen met zogenaamde 'webdesign bedrijfjes' hierzo, want je bent GEEN WEBDESIGNER! [img:b33569e82e]http://squaries.phrea.com/frusty.gif[/img:b33569e82e] Verder voor een 14-jarige niet slecht werk, maar daar is alles wel mee gezegd.
Link naar reactie
Er zijn wel een aantal dingen (ik ga even niet in op het technische gedeelte (alleen op verzoek ;-))). Op de homepage is je naam aanklikbaar. Uit het oogpunt van usability zou het duidelijk moeten zijn dat dit om een e-mailadres gaat (is het niet) (bij de :hover wordt het onleesbaar). Op profiel lijkt het alsof de 'kop' profiel aanklikbaar is, vanwege jouw naam op de eerste pagina die ook aanklikbaar is. Hij is het klaarblijkelijk niet hoewel hij wel exact hetzelfde gestijld is :roll: . Onderaan deze pagina zie ik duidelijk dat er een e-mailadres staat, maar ik kan er niet op klikken. Op websites eigenlijk hetzelfde probleem als bij profiel, maar nu iets herkenbaar omdat er consistentie in zit (wat uiteraard een goed punt is). Als je echt wil dat je klanten via deze website krijgt of je wilt het gebruiken als visitekaartje moet je uiteraard het iets uitgebreider vertellen en er een leuk screenshotje bij plaatsen. Wat er staat onder foto's en gastenboek is uiteraard waardeloos. Dat wil je niet dat iemand dat ziet. Haal gauw die links weg of zet er inhoud in ;-). Anne (Kan het zijn dat je niet echt rekening hebt gehouden met Mozilla? Dat groene 'content-blok' valt net over het geheel heen namelijk...)
Link naar reactie
Erg groen. Heel erg groen zelfs. God, wat is ie groen :( ........ Inhoud heeft de site ook niet, en de gifgroene hyperlink van je naam is geen beste keus vind ik. Bij de categorie "websites" kwam ik meteen op een site met casino achtige plaatjes, waar mij meteen werd gevraagd of ik deze site als startpagina wilde instellen. Nee dus. Er werd mij gevraagd om iets te installeren: nee dus. Dit soort websites zou ik niet als hyperlink aanklikbaar willen hebben op mijn eigen websites. Kortom: werk aan de winkel! Weg met het groen, maak eens een leuk logo en zet er wat inhoud in, en gooi die vreemde site(s) van je portofolio af! (Ik heb alleen de bovenste aangeklikt, ik had na het scannen met Ad-aware geen interesse meer om de andere sites te bekijken). Succes!
Link naar reactie
Ik vind dat groen wel mooi. Voor de rest ben ik het helemaal eens met het al gegeven commentaar. Als aanvulling nog: - het plaatje boven vind ik te groot, mag wel een beetje kleiner. Onder LEVENT evenveel ruimte als tot de balk erboven. - Het patroon in de “staart” links sluit niet aan bij het plaatje erboven. - Zet ook om het groene tekst deel een rand, net als bij de rest. wimb
Link naar reactie
whaaaa.... get the green out of my eyes it's too much... too much i said... :wink: beetje tegroen jah en alle links worden onzichtbaar door de kleur verandering.. bij profiel ook zorgen dat je e-mail aan te klikken is en dat die koppen geen links lijken.. en wat is dat voor gastenboek?? moet ik plugins gaan installeren voordat ik em kan bekijken :-? :evil: enne dat vraagteken cursortje is ook wel irritant maar de layout en zo top (in iedergeval kan ik het niet..)
Link naar reactie
Als ik het zo bekijk, ben je niet echt origineel met layout ;). Ik zie die andere sites, en vind ze wel erg op elkaar lijken. Maarja, verder: -Groen (te) -rot cursor (nu lijkt het net alsof jij wel weet wat voor een cursor mensen willen hebben) -text wel grappig gealigned, maar ik weet niet of het bij lange texten nog wel leuk is -blak.gif is niet netjes (boven aan loopt het niet netjes door in HeaderPart1.gif, onderaan is het plaatjes zelf niet mooi). Verder wel ok, geen rommeltje oid. Jochem
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...