Ga naar inhoud

[check] smileys [weereens wat anders he :D ]


anoniem

Aanbevolen berichten

Goed, nadat ik maanden heb nagedacht, en de page in mijn sig heb gepromoot moet het er maar eens van komen... Ik heb [met medewerking van wat andere mensen] een smiley familie ontwikkeld [1 jaar] waarvan wij nu zeggen: ze zijn OK. De vraag is, of anderen ze ook ok vinden, ik kreeg nogal wat commentaar in het begin omdat ze vierkant zijn, maar juist door die vorm had ik net de benodigde ruimte om ze 'echte' oogjes te geven. Dus, geen check of de page er zelf goed uitziet [die draait al jarenlang, af en toe geupdate maar de vormgeving daarvan blijft] maar puur een check om de smileys. :) Natuurlijk hoop ik dat jullie ze leuk vinden, en gaan linken oid, maar de opzet is en blijft een smiley familie online zetten die vernieuwend is en de uitstraling bezit waarvan wij vinden dat de next generation smileys moeten hebben. De officiele url is: http://squaries.phrea.com Er is een [veel beter] alternatief te vinden op: http://www.phrea.com/~webcrap/qxy/squaries/squaries.htm [aanrader!! een verbeterde opzet cq layout en wat extra smileys] [ff search gebruikt, dacht dat ik het al eens had laten checken, maar nee dus] Veel plezier met kijken, we hopen dat we raak hebben geschoten. Het is wel ff wennen aan vierkante smileys. :)
Link naar reactie
Hey, Ik vind ze ook gaaf! Alles beter als de standaard smilys en jij neemt de moeite om er iets aan toe te voegen [img:f1bef2dea4]http://www.phrea.com/~webcrap/qxy/squaries/cool.gif[/img:f1bef2dea4] Met andere woorden. Er in houden en doorgaan met nog meer. Klote als ze gejat gaan worden, aan de andere kant een waardering van de buurman ;-) Gr. J-P [on-topic] Ik heb zelf ook wat smilys gemaakt. hieronder een paar dan maar :oops: [img:f1bef2dea4]http://www.leconte.nl/phpBB2/images/smiles/disco.gif[/img:f1bef2dea4] [img:f1bef2dea4]http://www.leconte.nl/phpBB2/images/smiles/tumble2.gif[/img:f1bef2dea4] [img:f1bef2dea4]http://www.leconte.nl/phpBB2/images/smiles/freakshow.gif[/img:f1bef2dea4] [img:f1bef2dea4]http://www.leconte.nl/phpBB2/images/smiles/transparant.gif[/img:f1bef2dea4] [img:f1bef2dea4]http://www.leconte.nl/phpBB2/images/smiles/shame.gif[/img:f1bef2dea4] [/on-topic]
Link naar reactie
Ik vind ze leuker dan de smileys op dit forum, die zijn namelijk waardeloos. Maar ik kan toch niet helemaal wennen aan de vierkantjes (alhoewel de baby cool is). Onderstaande heb ik ooit zelf eens gemaakt op basis van een andere bekende smiley stijl. Een stuk minder origineel, maar vind de stijl persoonlijk toch iets leuker. [img:5b2f1e81bf]http://www.hurkmans.demon.nl/smiley/a_beer.gif[/img:5b2f1e81bf][img:5b2f1e81bf]http://www.hurkmans.demon.nl/smiley/love.gif[/img:5b2f1e81bf]
Link naar reactie
De site valideert voor geen meter [img:fc369e7c4e]http://squaries.phrea.com/clown.gif[/img:fc369e7c4e], maar de smileys zijn erg leuk [img:fc369e7c4e]http://squaries.phrea.com/ani_coffee.gif[/img:fc369e7c4e] Knap gedaan hoor! Zet een van die smileys als favicon neer zou ik zeggen. edit: Persoonlijk hou ik ook meer van ronde smileys (Ook leuke smileys van jou Annie, wie volgt?). Waarom? Ik denk het hoofd van de meeste mensen toch meer rond als vierkant is. Is dus net iets realistischer. Zelf ook wel eens een poging gedaan. Is eigenlijk nog te zielig om hier te vermelden. Alle achting voor designers/ontwerpers!!! O ja, die smileys van dit forum vind ik om een of andere reden ook helemaal niks.
Link naar reactie
[quote:1cdd0791d2="J-P Le Conte"][quote:1cdd0791d2="spiderned"] Dus waarom meer van die dingen. [/quote:1cdd0791d2] Omdat niet iedereen van standaard dingen houd. Ik denk daarom. Zelf maken is nog altijd beter als jatten of domweg overnemen.. Gr. J-P[/quote:1cdd0791d2] Maar het doel van een smiley is toch nog altijd om iets uit te drukken. En of ze nou rond, vierkant, driehoekig of wat dan ook zijn, het is slechts een aanvulling en eigenlijk niets om je druk over te maken. Kortom onzinnig HOE ze er uit zien, als ze maar goed overkomen. En dan vind ik die standaard ronde gewoon netter en die vierkante van Phrea kinderachtig die mijn kinderen ook kunnen tekenen, omdat rond altijd nog moeilijker te fabriceren is dan een vierkant. Maargoed, dat is mijn mening.
Link naar reactie
Bedankt voor alle leuke reacties! :) [quote:ab9db290f1="spiderned"]en die vierkante van Phrea kinderachtig die mijn kinderen ook kunnen tekenen, omdat rond altijd nog moeilijker te fabriceren is dan een vierkant. Maargoed, dat is mijn mening.[/quote:ab9db290f1] Ik kan best tegen kritiek hoor, maar dit slaat _echt_ als een tang op een varken. Hoe kom je erbij zeg. :roll:
Link naar reactie
[quote:1a43942115="Phrea"][quote:1a43942115="spiderned"]Ik bedoel alleen te zeggen dat de ronde uitvoering professioneler ogen dan de vierkante. Ik zeg niet dat dat door jouw tekenkunst kom, maar gewoon als beeld in het geheel. Sorry als ik je heb beledigd.[/quote:1a43942115] Ach wat zal ik zeggen, ik heb je website gezien.[/quote:1a43942115] Mooi hè. ps. Blijkbaar kan je dus niet tegen (onderbouwde) kritiek en moet men maar met je meelopen. Dit is geen flame, maar jij mag wel kritiek hebben op andere (o.a. websites), maar als men tegen je is ben je geirriteerd. Je vraag toch een mening hier?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...