Ga naar inhoud

labels toevoegen aan flash mx (staat niet eens in help)


Aanbevolen berichten

Ik ben een tutorial aan het doen over sounds die controlled worden door javascript. Nu zeggen ze Add a label called "stop" to frame 5 of the labels layer. Maar ja ik heb hier dus nog nooit van gehoord en in de help is er ook geen hoofdstuk over labels. Het zit ook niet onder insert. Hoe voegik zo'n label toe?
Link naar reactie
tja ook hier weer: meteen voor een klein probleem een nieuw topic en opnieuw geen moeite gedaan om de oplossing te zoeken. Ik had 10 seconden nodig voor de oplossing van je probleem en het staat in de help van Flash :roll: druk op F1 druk op Index druk op de L van label(lukt het nog tot nu toe of ga ik te snel?) klik op labels en voila: 'Creating frame labels and comments' obi :-?
Link naar reactie
Ik had bij search gezocht. En daar kan ik het neit bij vinden... Tis een kwestie van geluk hebben met dat zoeken. Was inderdaad grappig stond bij de L en dan als eerste. Maar wat is de kans daarop bij de meeste indexen (bijvoorbeeld die van actionscript is er een lijst van 300 begrippen). Vandaar dat serach meestal beter werkt. Toch slecht dat hij als je zoekt op labels of how to add labels het niet kan vinden.
Link naar reactie
Kijk als je het dan niet in flash zelf kunt vinden (had je enkelvoud ook geprobeerd?) dan ga je niet gelijk lopen piepen hier, maar zoek je eerst met de (gerespecteerde) zoekmachine: [url=http://google.nl]google[/url] (of een andere), daarnaast is dit misschien ook wel op macromedia te vinden. De methode die je nu volgt is niet echt handig: Je kijkt in flash en anders post je het maar hier. Er zijn dus meer bronnen op het internet dan alleen dit forum. Dit forum is er meer voor reeds bestaande problemen of af en toe een discussie oid. Niet van: "Hoe werkt deze functie, want m'n zoekactie in de handleiding haalt niks uit." -termin8or
Link naar reactie
Tsja dat vind jij , ik vind het handiger een form als kennisuitwisseling te gebruiken. Zoals ik bijvoorbeeld op harware de vraag heb gesteld tussen verschil firewire en usb. Dan krijg ik daar geen antwoord als www.google.nl maar keurig, ik denk dat je beter of ik was toevallig pas heirvoor aan het zoeken en heb deze link nog met benchmarks. (en zo werkt het dus ook op mijn eigen phpbb forum,zolang mensen maar niet offtopic gaan vind ik het best. En dat doen we nu dus stop ik de discusse :wink: ) Ik ben er uren naar aan het zoeken en voor ervaren mensen is het een kwestie van 6 seconde typen ("druk L geef naam" voldeed)
Link naar reactie
UPDATE: Ik vind het niet alleen, het zijn de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=59999]regels[/url] op dit forum (f=12). Ik wil nou niet flauw gaan doen, maar m'n eerste zoekactie leverde gelijk een perfecte hit op. [list:fdc01d3231][*:fdc01d3231][url=http://www.google.nl/search?q=difference+firewire+usb]Zoekactie[/url][*:fdc01d3231] [url=http://computer.howstuffworks.com/firewire2.htm]Gevonden pagina[/url][/list:u:fdc01d3231]En klaar -termin8or
Link naar reactie
[quote:840b4d8988="termin8or"]UPDATE: Ik vind het niet alleen, het zijn de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=59999]regels[/url] op dit forum (f=12). Ik wil nou niet flauw gaan doen, maar m'n eerste zoekactie leverde gelijk een perfecte hit op. [list:840b4d8988][*:840b4d8988][url=http://www.google.nl/search?q=difference+firewire+usb]Zoekactie[/url][*:840b4d8988] [url=http://computer.howstuffworks.com/firewire2.htm]Gevonden pagina[/url][/list:u:840b4d8988]En klaar -termin8or[/quote:840b4d8988] Heb je wel naar de topic gekeken, het gaat om meer dan alleen een benchmark. Ervaringen zijn erg belangrijk. Idee van iemand: USB 2.0 is kans gorer dat vrienden die hebben vind je niet op die site van jou.
Link naar reactie
Let even op wil je. Ik ging niet [i:960f7597cd]alleen[/i:960f7597cd] offtopic, ik gaf ook nog wat info zie UPDATE hierboven. En dit topic was toch min of meer al afgerond :roll: dwz de vraag (?) was beantwoord. -termin8or Hij edit z'n post omdat hij het niet nodig vind steeds te replyen. Daarnaast ben ik geen "gast", maar gewoon een "forummer".
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...