Ga naar inhoud

Probleempje met verschuivende lay


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal. Op [url=http://www.ijsqueen.com/]IJsqueen[/url] heb ik 2 verschillende lay's, die allebei hetzelfde probleem hebben. Het verschil zit hem in de [url=http://www.ijsqueen.com/]voorpagina[/url], en een willekeurige [url=http://www.ijsqueen.com/archief/00000085.html#comments]subpagina[/url]. Zoals je kunt zien, is de rechterkolom (inteelt) bij de een wel en bij de ander niet netjes aangesloten. Ik vind het zo raar dat hij de middencel (ja het is een table, geen opmerkingen aub) breder maakt op de voorpagina. Het zou op zich niet aan de content van de middencel moeten liggen, want die herhaalt zich in de details sectie. Is er iets wat ik over het hoofd zie?
Link naar reactie
Met Mozilla is de afstand tussen de tweede en derde kolom op beide paginas 0 (nul) In IE is er bij de hoodpagina bijna 15mm afstand, op de andere niets. Als ik de paginas test bij doctor html http://www.doctor-html.com/RxHTML/cgi-bin/single.cgi dan zitter er een paar fouten in. BV: TR 168 A close tag was found without a matching open. This is probably an extra tag that you should remove. Dit kan dus dit soort problemen geven. wimb
Link naar reactie
[b:b2460e3578]WimB is mijn held van de dag![/b:b2460e3578] Bedankt jongen, die site is goed! Het was inderdaad een <td> die een </td> had moeten zijn... [i:b2460e3578](en dan is het wel logisch dat ie raar doet met zijn colspan, want over welke cols gaat het dan?)[/i:b2460e3578] Nou ja het werkt prima in ieder geval, nogmaals bedankt!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...