Ga naar inhoud

Geen plaatjes.


Aanbevolen berichten

Ik had voorheen mijn domeinnnaam gekoppeld staan aan mijn homepage bij hccnet. Alles werkte toen normaal al stelde mijn homepage (nog) niet veel voor. Ik heb sinds kort een eigen web/proxy/mail server draaien en heb derhalve mijn domeinnaam nu laten forwarden naar mijn (statische) ip-adres. Dit heeft als voordeel dat het hele gezin nu beschikt over een sjiek email-adres. Nu blijkt echter dat als ik mijn homepage op de normale manier oproep ( http://home.hccnet.nl/hj.junge ) er plotseling geen plaatjes meer worden getoond. Iemand dit ook al eens meegemaakt? Wat is de oplossing? Ik gebruik nergens hoofdletters in de naamgeving.
Link naar reactie
Je hebt wel hoofdletters gebruikt in de dirnaam. Daarnaast link je verkeerd, dit is een goede [harde] link: http://home.hccnet.nl/hj.junge/plaatjes/alfabet/w.gif Jij linkt ze naar: http://home.hccnet.nl/Plaatjes/alfabet/w.gif Zijn twee dingen fout: je linkt niet naar je eigen homedir, EN je gebruikt een hoofdletter P in Plaatjes, dat moet met een kleine letter.
Link naar reactie
Ok, overal harde verwijzingen, overal kleine letters. Nog geen plaatjes. Het gekke is dat ik welliswaar de nieuwe versie op de homepage heb gezet, maar als ik de bronkode bekijk is het nog steeds de oude. FlashFXP meldt dat de transfer is gelukt, daarna renamed naar index.html, maar blijft oude broncode? Het wordt steeds gekker.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...