Ga naar inhoud

Meta tags????


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb mijn site gebouwd en deze al aan clan.pagina.nl toegevoegd (bovenaan bij de sof2 clans!!!). Nu wil ik dat mijn site ook beschikbaar komt voor altavista en ilse enzo. Ik weet aleen niet of mijn meta tags kloppen. Als ik in de bron van een website kijke is dit steeds verschillend. Mijn site is opgebouwd uit 3 frames. Hoe kom ik dan aan zo'n stukje wat je als preview bij google ziet? http://members.lycos.nl/thedccclan of http://dccclan.tk kan natuurlijk ook [code:1:63db23a366] <meta http-equiv="Keywords" content="dcc, dccclan, thedccclan, soldier, of, fortune, dutch, nederlands, flash, game"> (in de frames pagina) maar dit kan ook <meta name="description" content="This is the DCC homepage. It's sof2 clan with dutch members. Also kown as soldier of fortune 2 clan"> <meta name="keywords" content="sof2, soldier, of, fortune, DCC, clan, dutch, chill, clan, soldier of fortune"> [/code:1:63db23a366] Welke is beter en wat kan ik verbeteren??
Link naar reactie
uhm. :( .. zover ik weet...ben een leek hoor... zou bij gebruik van frames geen metatag in de head moeten staan omdat zoekmachines dat niet lezen.... keywords tussen <noframes>......</noframes> echter wel. Die tekst verschijnt dan ook bij de korte beschrijvig in google enzo... hoe het precies zit... ? wie legt me dat uit :( .
Link naar reactie
nou, nee... je neemt in een framset wel metatags op. Die worden (ook) gebruikt voor de indexering. Wat er komt te staan bij een zoekmachine is meestal de tekst die je in de noframes zet; als samenvatting van de pagina zeg maar... Als je dus een beetje slimme combinaties van keywords, description en noframes tekst maakt kom je een heel eind. btw: bekijk maar eens de meta's van www.onc.nl t.
Link naar reactie
De meeste zoekmachines doen helemaal NIETS met keywords. Sommige doen IETS met descriptions. Dus steek daar geen tijd in. Heb je een frameset, zorg dan voor keywords in de titel en zet in het NOFRAMES gedeelte een stuk tekst met wat trefwoorden daarin. Maak de belangrijkste woorden VET. Kopieer deze hele mik ook in descriptions voor zoekmachines die daar nog wel wat mee doen. En hoop vervolgens dat zoekmachines je site meenemen in hun ronde. Olaf
Link naar reactie
Je kunt e.e.a. testen via http://www.weballey.net/cgi-bin/metacheck.cgi Je eerste url resulteert wel in data, de tweede niet, zoals overigens te verwachten is. Het is een forwarding url, dus jou meta tags staan er niet in. Meta tags schijnen steeds minder belangrijk te worden. Dit omdat hun gebruik algemeen bekend is, en dus ook misbruik even algemeen voorkomt. Desalniettemin zou ik ze gewoon opnemen, kwaad kan het allicht niet. Wel wat meer tekst en keywords opnemen. Zorg dat ze ook in de pagina en site terugkomen. Het schijnt dat er wel meer op titels gelet wordt.
Link naar reactie
naja het lijkt misschien dat google en andere grote zoekmachines niks doen met meta tags... dit komt echter omdat het niet meteen bij invoering van je site bij een zoekmachine meteen wordt geindexeerd.. je komt is op een major wacht lijst en dan duurt het een maandje a 6 weken voordat je site erin staat... je kan je meta tags met een generator maken.. http://www.jacqieline.com/gen/?action=meta description (beschrijving) daar zet je een zin in zoiets van dit is mijn site gaat over blababa key words (zoekwoorden) daar zet je de zoekwoorden in van je page .. Het best kan je site in de open directory zetten ( http://dmoz.org/about.html ) maar dat duurt ook heeeel lang oja nog wat vergeten (wat ik zelf heb gedaan)... zorg dat je je metatags ook in je andere frames zet.. dit verhoogt kans dat je mensen op je site krijgt. Je moet dan wel zorgen dat in de verschillende frames een script is geplaatst dat je frames altijd in de index worden geopent en niet los anders zien mensen in de zoekmachines losse html pages en niet jou hele website en dat wil je natuurlijk ook niet..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...