Ga naar inhoud

hoe maak ik dit?


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik denk dat het makkelijkste is om er dan kleine plaatjes van te maken, ipv tekst. Dat kost dan wel iets meer tijd om te downloaden, dus dat moet u dan even tegenover elkaar afwegen. Zorg er dan in elk geval voor dat de plaatjes niet te veel bytes in nemen. U moet dan niet van de tekst een link maken, maar van de plaatjes. Dus <a href="home.html">home</a> wordt dan zoiets als <a href="home.html"><img src="home.gif" border="0" alt="home"></a> Ik hoop dat dit duidelijk is en dat dit ook ongeveer is wat u bedoelt.
Link naar reactie
Met een tekenprogramma. Is je FP gebrukt, heb je office. Daarbij zit ook photodraw toch? Daar kan het evt wel mee. Verder wil ik je even wijzen op: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=59999 Dus een paar handige links: http://www.xs4all.nl/~werksman/webmees/index.html http://www.handleidinghtml.nl/ http://members.tripod.com/freewebzone/freegenerators.htm succes! t.
Link naar reactie
Normaal gesproken doe je zoiets met een tekenprogramma. Daarin kan je namelijk ook een teksttool gebruiken om je gewenste tekst op de knop te schrijven. Standaard zit in Windows wel een paint-programmaatje genaamd Paint (ik hoor mensen die bekend zijn met dit programma (wie niet) al hard lachen), maar dat is een beetje rot werken. Beter zijn programma's zoals Jasc Paint Shop Pro of Adobe Photoshop + ImageReady, omdat die aparte internet optimalisatie functies hebben (Save for Web...). Het nadeel van deze programma's is dat ze tamelijk duur zijn, en je moet even snappen hoe je ermee moet werken natuurlijk :roll: Van Paint Shop Pro weet ik dat oudere versies gratis te downloaden zijn, als ik me niet vergis (in elk geval als try-out)... Kijk anders eens op http://hccnet.tucows.com/mmedia.html voor tekenprogrammaatjes of button-wizards. (Daar is inderdaad ook een try-out van de PSP7 te downloaden maar die is wel 30 Mb). Succes. Ik hoop dat je er wat mee kan.
Link naar reactie
Knoppen: In de head: <script language="JavaScript"> function home(){ parent.main.location="home.html"; } </script> In de body (in het menu): <form> <input type="button" value="home" onClick="home()"> </form> Hier ga ik er vanuit dat er 2 frames zijn, 1 voor het menu, 1 voor de rest. De rest heb ik als framenaam "main" gegeven. Heb je geen frames: location="home.html"
Link naar reactie
Het is misschien een kwestie van smaak, maar ik vind <input type="button"> altijd zeer lelijke resultaten geven. Met name lastig om twee verschillende buttons dezelfde lengte te geven. Ik denk niet dat Driversr hier naar op zoek is, zeker niet na de site te hebben bekeken die hij/zij als voorbeeld heeft opgegeven. Nu is het natuurlijk weer wel mogelijk om die knoppen op te maken met CSS, maar goed, dan hou je toch nog dat JavaScript probleem (nouja probleem... Voor mensen die net beginnen is het inderdaad een probleem denk ik).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...