Ga naar inhoud

Wat is nou het ultieme HTML boek?


anoniem

Aanbevolen berichten

Moeilijk te zeggen; staat niet echt veel over het boek op de site. Dat hebben ze bij O'Reilly wel prima voor elkaar overigens.. Heb het idee dat het redelijk op "instappers" is gericht.. Maak bijvoorbeeld geen gebruik van "ID" bij A href .. En wanneer een i-frame nou handig is.. meer van dat soort Maar hardstikke bedankt vast.
Link naar reactie
[quote:929aa95d93="teacher"]is dit iets: http://www.academicservice.nl/catalogus%2FPC%2Dboeken%2F9039516049%2Ejsp t.[/quote:929aa95d93] Deze is echt goed. Hieruit heb ik van niets een website gemaakt voor het vak infokunde (op een academiejaar tijd) waarop ik een 16/20 gekregen heb. (Niet dat jullie daar veel aan hebben hoor). Maar het is echt wel een goed boek.
Link naar reactie
[url=http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start;sid=fPStU1xbDlCtU2EoUV1uFC5uUYANRCZFWPk=?BOL_OWNER_ID=1001004000015044&Section=BOOK&LogLevel=1&ParentLogID=&LogLevel_BOL_OWNER_ID=1]deze[/url] is zeer uitgebreid, alleen soms wat teveel op beginners gericht (ik heb hem zelf niet btw , ooit een keer geleent) verder heb ik nog niet echt iets gevonden
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...