Ga naar inhoud

HTML-pagina's en excel


Aanbevolen berichten

beste mensen, ik heb in excel voor een voetbalvereniging een programma gemaakt waarmee ik standen en uitslagen en dergelijke kan bijhouden. Nu wil ik bepaalde bereiken, zoals een standen tabel opslaan als html-bestand zodat ik hem in de website kan laden. Tot dus ver lukt alles. Alleen nu ik de opgeslagen html-bestanden via mijn website bekijk, laat hij telkens 1 rij niet zien. Na het vernieuwen van de pagina laat hij soms de gemiste rij wel weer zien. Is er iemand die het probleem kent en er een oplossing voor heeft. Kijk voor een voorbeeld op http://members.home.nl/wpbremer en kijk daar onder selectie en uitslagenmatrix bijvoorbeeld. Alvast bedankt.
Link naar reactie
[quote:0f2ad6cd0d="Pieterklaas"]maar ik ben opzoek naar een oplossing kan iemand mij helpen?[/quote:0f2ad6cd0d]Dat hoef je niet drie keer te herhalen hoor ;) Je zou je code eens moeten checken op HTML fouten denk ik. Probeer [url=http://validator.w3c.org]deze validator[/url] eens "over" die pagina met de Excel tabel te laten gaan.
Link naar reactie
Bedankt voor je tip Bill, ik heb de pagina gevalidated. Alleen ik krijg dan een hele lijst met fouten, denk ik. Wat moet ik hiermee doen? Ik sla de pagina's automatisch op in excel, dus kan dan geen code meer veranderen. En volgens mij heb ik het probleem gevonden. En het ligt hem aan IE6.0 geloof ik. In IE 5.0 en 5.5 heb je het probleem niet. Heb jij op de website getest. En heb jij dan ook het probleem dat hij rijen overslaat Alvast bedankt. Pieter
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...