Ga naar inhoud

Cookies


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik sla nooit wachtwoorden op! En gezien surfen voor mij vooral iets is van lange wachtijden (trage verbinding weet je wel?) gebruik ik Internet alleen maar voornamelijk voor Email en de krant. Dus die argumenten tellen voor mij niet. Ik heb inmiddels FF geinstalleerd en de cookies na sluiting op deleten gezet. Gekontroleerd en het werkt. Dank voor de tip. perloc
Link naar reactie
Bij mijn werkgever werkte we tot kort geleden ook nog met IE6. Daar kregen we regelmatig de melding dat IE6 niet of binnenkort niet meer ondersteund werd door de betreffende website. Wellicht een andere melding dat jij kreeg maar toch iets om rekening mee te houden. De beveiliging van die versie is ook niet helemaal optimaal (meer). Verder schrijf je dat je XP gebruikt o.a. vanwege de goede zoekfunctie. Als je een razend snel en goed zoek programma wilt gebruiken, vele malen beter dan de ingebouwde software in windows (XP, vista of 7) kijk dan eens naar Search Everything (http://www.voidtools.com/).
Link naar reactie
[quote:376de1668e="Peter Vooges"] (..) kijk dan eens naar Search Everything (http://www.voidtools.com/).[/quote:376de1668e] Daarover staat een artikel in het computertotaal over [url=http://computertotaal.nl/software/25745-desktop-zoekmachines/3.html]Desktop zoekmachines.[/url] Waarin onder andere te lezen is, dat die Everything freeware versie te veel beperkingen heeft.
Link naar reactie
Wellicht zijn er idd meer opties te bedenken, maar voor een kaal zoekprogramma, zeker gezien tegenover de windows optie, is dit een verademing qua snelheid. De best geteste kostte ook nog eens 50 euro, n Everything is gratis. Overigens, de quote uit de test: "Kortom, Everything is een paar opties verwijderd van briljante software, maar is het nu nog [u:57b4a7abb1]net[/u:57b4a7abb1] niet"
Link naar reactie
(Ik krijg in mijn Email box geen melding meer dat er reactie is op mijn bericht. Tenminste van deze thread.) Wat ik vooral nodig had, maar dat is een stuk minder, is een zoekmogelijkheid om een bepaald woord te zoeken in een hele rij files met eenzelfde extentie. Dat gaat feilloos in de zoekmachine van XP, maar niet in de andere windows smaken. Kan Everything dat ook? perloc
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...