Ga naar inhoud

video's en filmpjes starten niet meer op


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:08b03d1255="canonboy"]herstelpunt maken van voor dat probleem[/quote:08b03d1255] Ik heb systeem trachten te herstellen naar meest recente herstelpunt van 11 juli. Dit is mislukt. De volgende melding ontvangen: systeemherstel is niet voltooid. De systeembestanden en instellingen zijn niet gewijzigd. Details: systeemherstel kan het bestand (C:/Windows) niet uitpakken vanaf het herstelpunt. Er is tijdens het systeemherstel een onbekende fout opgetreden (0x80070005). Probeer het herstellen van het systeem met een ander herstelpunt opnieuw uit te voeren. Toen ik dit wilde doen, bleken de 2 oudere herstelpunten verdwenen te zijn, alleen het herstelpunt van 11 juli was nog aanwezig. Wat nu? Vraag: met welk programma of programma's wordt een video/filmpje geopend? Kan dit programma dan wellicht associëren met een ander bestandstype of dit programma opnieuw installeren.
Link naar reactie
Het terugzetten van een herstelpunt is vooral bedoelt, als je nog de beschikking hebt over een recent herstelpunt. Bijvoorbeeld als je onlangs nog nieuwe drivers had geïnstalleerd. Of systeemsoftware. Als je zelf geen video afspeel applicaties had geïnstalleerd, was dat wellicht Windows media speler. Of gaat het om online video via Internet Explorer of een alternatieve browser. Voor Adobe flash player, zou je deze hyperlink nog kunnen checken http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html Voor video filmpjes die al op je harddisk staan, zou je de [url=http://www.videolan.org/vlc/]VLC player[/url] kunnen proberen.
Link naar reactie
[quote:31c65986ce="jolo"]Het terugzetten van een herstelpunt is vooral bedoelt, als je nog de beschikking hebt over een recent herstelpunt. Bijvoorbeeld als je onlangs nog nieuwe drivers had geïnstalleerd. Of systeemsoftware. Als je zelf geen video afspeel applicaties had geïnstalleerd, was dat wellicht Windows media speler. Of gaat het om online video via Internet Explorer of een alternatieve browser. Voor Adobe flash player, zou je deze hyperlink nog kunnen checken http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html Voor video filmpjes die al op je harddisk staan, zou je de [url=http://www.videolan.org/vlc/]VLC player[/url] kunnen proberen.[/quote:31c65986ce] Zelf heb ik geen video applicaties geïnstalleerd. Daarom nogmaals mijn vraag: Met welk programma starten de YouTube filmpjes op, ofwel welk bestandstype is gekoppeld aan het programma waarmee een YouTube filmpje start? Iemand moet toch bovenstaande vraag kunnen beantwoorden!! Extra aanwijzingen: Inmiddels is gebleken dat bv afspelen van YouTube filmpjes in Internet Explorer wel goed gaat, in FireFox niet. In FireFox kreeg ik een keer de melding dat een plug-in gecrashed is (ik weet helaas niet welke). MP4 video's doen het. Video's in RealPlayer ook.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...