Ga naar inhoud

conversie sdw bestanden (staroffice) naar Word .doc


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo, Ik heb enkele jaren geleden veel gewerkt met staroffice. Ik kan het programma nergens vinden in een werkende win7 versie. Ik heb een gedichtenbundel en andere teksten geschreven en dat werden toen sdw bestanden die ik nu op geen enkele manier geopend krijg. Weet iemand een oplossing?? Dat zou ik zeer waarderen!!!!!!!!!!!!
Link naar reactie
Met OpenOffice.org geef ik je een kans. http://www.fileinfo.com/extension/sdw http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=7&t=48965 Hoe zoek je zelf.... nu zoiets op, heel simpel: http://www.google.nl/#hl=nl&sclient=psy-ab&q=staroffice+files+sdw+open+file&oq=staroffice+files+sdw+open+file&aq=f&aqi=q-w2&aql=&gs_nf=1&gs_l=serp.3..33i21l2.5449.9338.0.9606.9.9.0.0.0.1.1117.3533.0j2j2j0j1j7-2.7.0.p9nsVP1EnYY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=9e9b421b4f2569d4
Link naar reactie
Staroffice is doorverkocht en omgedoopt naar openoffice. Daarvan bestaat inmiddels al weer een nieuwe variant libreoffice. Ik vermoed dat het daarmee wel gaat lukken, maar anders zul je een tussenformaat moeten zien te vinden. Dus staroffice op een oude pc zetten en exporteren naar bijvoorbeeld rtf. Of als je nog een geschikte odf plugin kunt vinden, dan dat gebruiken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...