Ga naar inhoud

FreeFileSync 4.6


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb net FreeFileSync 4.6. geinstalleerd. Volgens stap 09 uit de WorkshopSynchronisatie (Computertotaal februari 2012) kan een map uit de Verkenner naar het linker FreeFileSync gesleept worden. Ik heb geen idee hoe je dit moet doen. Terwijl ik de map versleep verandert de map in een zwarte cirkel met streep in het midden en de map komt niet in het venster te staan. Kan iemand mij duidelijk maken wat ik fout doe of werkt versie 4.6. niet in XP. Alvast hartelijk dank voor jullie reactie(s)
Link naar reactie
Weet je zeker dat het artikel over FreeFileSync 4.6 in de computer totaal van februari 2012 staat? Ik kan 'm er namelijk niet in vinden. Ik vond op de site van computer totaal wel dit artikel http://computertotaal.nl/software/22316-documenten-synchroniseren/2.html die volgens dit artikel ook geschikt is voor Windows XP http://tweakers.net/meuktracker/22538/freefilesync-33.html Wellicht kun je iets beginnen met deze [url=http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=freefilesync%20handleiding&source=web&cd=2&ved=0CCcQFjAB&url=http%3A%2F%2Fhandleiding.helpmij.nl%2Fdownload.php%3Fid%3D301&ei=KqgaT72kKoGXOpCanIYB&usg=AFQjCNGViXEvPXwal9nTVFA_75hMQcOpbw&cad=rja]FreeFileSync handleiding.[/url]
Link naar reactie
Hallo Jolo, Hartelijk dank voor je reactie. Na je opmerking dat het programma ook werkt in XP ben ik wat verder gaan zoeken. Op mijn computer staat ook het programma TotalCommander en vanuit dit programma werkt het slepen wel en werkt FreeFileSync inmiddels tot volle tevredenheid. Het blijft voor mij een raadsel waarom wel vanuit TotalCommander en niet vanuit de Windows Verkenner naar werken is werken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...