Ga naar inhoud

Inloggen op Computertotaal-forum


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo Ik heb een probleem met het inloggen op het computertotaal-forum. Wat ik nu plaats is via I.E 9 , en dat werkt goed. Maar ik gebruik doorgaans Firefox en daar wilt het sinds vanmiddag niet meer. Klik bovenaan op inloggen, vul de gegevens in. En dan inloggen, maar dan blijft bovenaan gewoon staan van inloggen. Dus dan niet van uitloggen (ks). Waar moet ik het zoeken ?? Verder alle andere websites werken wel goed in Firefox, dus alleen met het inloggen van deze forum. Alvast bedankt voor het meedenken.
Link naar reactie
[quote:8c06cee6be="jolo"]Welke versie van Firefox gebruik je? En kun je daarmee nog wel inloggen op andere fora? Enig informatie over NoScript plug-in voor Firefox, is onder andere te vinden op de site van Computer!totaal http://computertotaal.nl/article/538/15-gratis-security-tools-2.html[/quote:8c06cee6be] Zo ff wat uit geprobeerd, en de conclusie is.Het werkt niet bij mij in Firefox 3.6.10 P,s NoScript maakte niets uit bij mij, had ik nu ook geinstalleerd door Gerben zijn link. Reden hoe Daar ik deze melding op mijn Desktop heb gedaan met W 7 Home.P 32 bits met Firefox 3.6.10 Heb ik mijn Laptop met W 7 Home P 64 bits met Firefox 3.6.9 aan gezet. En daar verschillende keren ingelogd op Computertotaal-forum, geen problemen mee gehad. Toen deze Laptop geupdead naar Firefox 3.6.10, en kan nu ook niet meer inloggen op deze Forum, andere sites geen problemen. Heb op deze Laptop ook de Beta versie staan van Firefox 4, en daar heb ik geen moeilijk heden met het inloggen op deze Forum. Dus mijn conclusie is dat het bij mij gewoon ligt aan de versie Firefox 3.6.10 Kunnen we daar nog iets aan doen.
Link naar reactie
Ikzelf gebruik op dit moment ook Firefox 3.6.10 weliswaar in Ubuntu 10.04.1. Maar ik kan nog gewoon inloggen op dit forum. Ik maak daarbij gebruik van de optie: Log me automatisch in bij elk bezoek. Overigens log ik niet handmatig uit. Dat gebeurt als ik enig tijd niet meer actief ben op dit forum, automatisch. Ik meen me te herinneren dat het automatisch uitloggen gebeurt, na een kwartier niet actief geweest te zijn op dit forum. Er zijn me geen computer!totaal forum gerelateerde problemen bekend met Firefox 3.6.10. Had je de release notes al gecheckt http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/3.6.10/releasenotes/ Firefox 4.0 zit nog steeds op bèta 6. Bèta 7 is blijkbaar uitgesteld https://wiki.mozilla.org/Releases Daarin staat ook nog dat Firefox 3.6.11 verwacht wordt op 14 oktober 2010.
Link naar reactie
Ik kan nog steeds niet inloggen via Firefox 3.6.10 maar ik laat het hier maar bij. (Firefox 4.0 zit nog steeds op bèta 6. Bèta 7 is blijkbaar uitgesteld https://wiki.mozilla.org/Releases Daarin staat ook nog dat Firefox 3.6.11 verwacht wordt op 14 oktober 2010.) daar Firefox 3.6.11 binnenkort verschijnt, en dan maar ff afwachten. Als het dan weer goed is. In ieder geval bedankt voor het meedenken naar een oplossing.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...