Ga naar inhoud

http://www.nederland.fm/


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:d05e5b2ef7="gerardb"]Heb je hier al eens gekeken? http://www.nederland.fm/geen_beeld_geluid.htm[/quote:d05e5b2ef7] Om eerlijk te zijn, nee. Dom eigenlijk :oops: Ik ging ervan uit dat het feit dat ik Media Player Classic heb ervoor zorgde, dat ik niet WMP zélf hoefde te downloaden. Ik dacht dus, dat ik de WMP plugin al had. En tóch werkte de site niet. Nu schijnt (ik zal WMP downloaden, dan blijkt het hopelijk) dat niet zo te zijn. Ik had gehoopt zonder WMP zelf te kunnen, omdat ik expres een Lite versie van Windows XP heb genomen. Bestaat er niet zoiets als een losse plugin i.p.v. het hele programma? [quote:d05e5b2ef7="plextor"] het is ook www.nederland.fm zonder /[/quote:d05e5b2ef7] Daar zal het inderdaad aan liggen :o Hoe kan ik überhaupt weten of het werkt als ik op de zogenaamde verkeerde link klik? Uit mijn probleem blijkt toch al dat ik op de site terecht gekomen ben? Bovendien, met / werkt de link (bij mij in ieder geval) net zo goed. [quote:d05e5b2ef7="gerben"]De site maakt gebruik van een windows media player plugin, ook in firefox. Wellicht is daar bij jou dus een probleem mee.[/quote:d05e5b2ef7] Ik ga het nú uittesten 8)
Link naar reactie
[quote:1779c09d45="plextor"]het is ook www.nederland.fm zonder /[/quote:1779c09d45]Dat maakt werkelijk niets, maar dan ook echt helemaal niets uit. [quote:1779c09d45="ludere"]Ik had gehoopt zonder WMP zelf te kunnen, omdat ik expres een Lite versie van Windows XP heb genomen. Bestaat er niet zoiets als een losse plugin i.p.v. het hele programma?[/quote:1779c09d45]Voor zover ik weet niet. Maar je kunt wel bijvoorbeeld kiezen om een oudere variant van WMP te gebruiken. Volgens mij is versie 9 nog goed voor XP. Je kan ook kiezen voor RealPlayer. Een gratis versie daarvan kun je [url=http://www.no-knight.com/downloads/RealOnePlayerV2GOLD.exe]hier[/url] downloaden.
Link naar reactie
[quote:d7cc46664f="Ger Bruinsma"][quote:d7cc46664f="plextor"]het is ook www.nederland.fm zonder /[/quote:d7cc46664f]Dat maakt werkelijk niets, maar dan ook echt helemaal niets uit.[/quote:d7cc46664f]Hehe, dat probeerde ik ook al duidelijk te maken 8) [quote:d7cc46664f="Ger Bruinsma"] [quote:d7cc46664f="ludere"]Ik had gehoopt zonder WMP zelf te kunnen, omdat ik expres een Lite versie van Windows XP heb genomen. Bestaat er niet zoiets als een losse plugin i.p.v. het hele programma?[/quote:d7cc46664f]Voor zover ik weet niet. Maar je kunt wel bijvoorbeeld kiezen om een oudere variant van WMP te gebruiken. Volgens mij is versie 9 nog goed voor XP. Je kan ook kiezen voor RealPlayer. Een gratis versie daarvan kun je [url=http://www.no-knight.com/downloads/RealOnePlayerV2GOLD.exe]hier[/url] downloaden.[/quote:d7cc46664f] Realplayer hoopte ik buiten de deur te houden, door Real Alternative te gebruiken! Maar ik heb Pceetje's raad opgevolgd: [quote:d7cc46664f="Pceetje"]Na vele geprobeerd te hebben bij ik bij Screamer aanbeland, tot volle tevredenheid, en het is gratis. http://www.screamer-radio.com/ Love The Music[/quote:d7cc46664f] Dit is inderdaad een fantastisch programma! Ontzettend groot aanbod, waaronder ook de meeste Nederlandse en Belgische zenders! Hiermee werkt alles wel gewoon, dus bedankt voor de tip :D
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:f8cdbf8855="ludere"][quote:f8cdbf8855="Ger Bruinsma"][quote:f8cdbf8855="plextor"]het is ook www.nederland.fm zonder /[/quote:f8cdbf8855]Dat maakt werkelijk niets, maar dan ook echt helemaal niets uit.[/quote:f8cdbf8855]Hehe, dat probeerde ik ook al duidelijk te maken 8) [quote:f8cdbf8855="Ger Bruinsma"] [quote:f8cdbf8855="ludere"]Ik had gehoopt zonder WMP zelf te kunnen, omdat ik expres een Lite versie van Windows XP heb genomen. Bestaat er niet zoiets als een losse plugin i.p.v. het hele programma?[/quote:f8cdbf8855]Voor zover ik weet niet. Maar je kunt wel bijvoorbeeld kiezen om een oudere variant van WMP te gebruiken. Volgens mij is versie 9 nog goed voor XP. Je kan ook kiezen voor RealPlayer. Een gratis versie daarvan kun je [url=http://www.no-knight.com/downloads/RealOnePlayerV2GOLD.exe]hier[/url] downloaden.[/quote:f8cdbf8855] Realplayer hoopte ik buiten de deur te houden, door Real Alternative te gebruiken! Maar ik heb Pceetje's raad opgevolgd: [quote:f8cdbf8855="Pceetje"]Na vele geprobeerd te hebben bij ik bij Screamer aanbeland, tot volle tevredenheid, en het is gratis. http://www.screamer-radio.com/ Love The Music[/quote:f8cdbf8855] Dit is inderdaad een fantastisch programma! Ontzettend groot aanbod, waaronder ook de meeste Nederlandse en Belgische zenders! Hiermee werkt alles wel gewoon, dus bedankt voor de tip :D[/quote:f8cdbf8855] En de opname functie is helemaal af, probeer maar, de opgenomen songs worden automatisch gesplitst en opgeslagen. (niet bij alle zenders) bv: Sky Classic Rock. I love that Scream.
Link naar reactie
  • 5 jaren later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...