Ga naar inhoud

Is Windows 8 een mislukking?


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:82e61c7a27="Hans.Vosman"][quote:82e61c7a27="Leo S"][quote:82e61c7a27="Henk Meerwijk"]En hoe kun je geopende apps sluiten in Windows 8?[/quote:82e61c7a27] Als je met de muis in de linker bovenhoek van het scherm rechtsklikt, kun je apps sluiten...[/quote:82e61c7a27]Dit is geen sluiten maar naar de achtergrond brengen. Maar je komt zo in ieder geval weer terug op het bureaublad. Enne, dit had de test dombo zelf uitgepuzzeld! Ik had alleen verteld dat met de muis in de hoeken, er symbolen verschijnen waarop geklikt kan worden. Het sluiten van apps heb ik nog niet volledig uitgepuzzeld. Zover het via de Metro interface gaat, lijkt me Taakbeheer de makkelijkste oplossing om Apps te sluiten. Taakbeheer kan veel informatie geven en zal mogelijk wat tijd kosten om te begrijpen wat je er mee zou kunnen doen.[/quote:82e61c7a27] Eeuhhh, ik zei toch rechtsklikken in de hoek links boven? Bij mij komt er dan een menu waarin ik de apps die op de achtergrond draaien kan sluiten...
Link naar reactie
  • Reacties 47
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik heb op het systeem van een ander een half uurtje gerommeld met versie 8. Vond het niet prettig werken en de layout (tegels enz)staat me al helemaal tegen. Als ik dan verder zoal op diverse fora lees over problemen en gebruikers die terug gaan naar versie 7 (zelfs zeer ervaren gebruikers) dan is het voor mij wel duidelijk.....het zal nog een hele tijd duren voordat ik (gedwongen) overstap. Windows 8 mag voor mij nog een hele tijd w8888888 en als het mogelijk is zal ik deze versie volledig over slaan. :? :lol:
Link naar reactie
Hmmm... ik zit zo eens te kijken op mijn oude XP-laptop hoe dat zou gaan als ik een touchscreen had zoals bij mijn 9,7" Kruidvat-tabletje. Het tikken op dat dingetje gaat prima maar ik zit er daar met mijn neus bovenop. Nu werk ik bij mijn laptop lekker met het touchpad maar als ik even razendsnel zou gaan tikken op een touchscherm dan zou ik telkenmale met gestrekte arm naar het scherm moeten prikken. Dat gaat geheid bovenarmRSI, schouderRSI, okselRSI opleveren :o Wat zijn de ervaringen van met name de tevreden gebruikers?
Link naar reactie
Afgezien van de tegels vind ik het concept wel aardig. Zonder touchscreen en daardoor alleen de muis, vind ik Windows 8 zoals die nu geleverd wordt, te kort schieten. Maar mogelijk wil Microsoft dat Windows 8 alleen met touchsceen wordt gebruikt. Het zal mij niet weerhouden Windows 8 te gebruiken omdat de look and feel en de snelheid gewoon prettig aanvoelt, ook op een wat langzamere computer. Kennissen van mij vinden Windows 8 ook ok. Eentje mopperde over de kennelijk nog matige driver ondersteuning voor de huidige games, dus hij wil binnenkort terug naar Windows 7. Maar hij doet dat om de spellen. Onlangs met een Galaxy tab gespeeld om te scrollen, wow. Hopelijk is W8 ook zo snel tijdens het surfen. De gewone browser op mijn Windows PC (niet alleen 8) is daarbij een traag alternatief.
Link naar reactie
  • 4 weken later...
Ook [url=http://www.nu.nl/gadgets/3394928/pc-markt-stort-in-windows-8.html]hier[/url] nog een aardig berichtje waaruit blijkt dat niemand er eigenlijk op zat te wachten. In ieder geval niet de PC gebruikers.... Heb je net een paar jaar een goed werkend systeem en naar alle tevredenheid, moet je zonodig weer wat anders. Min-of-meer gedwongen...! Je doet je TV toch ook niet na 4 jaar weg?
Link naar reactie
Ik ben prima tevreden over Windows 7, maar vind de vormgeving van Windows 8 wel erg mooi. Ik houd van minimalistisch, dus het gebrek aan glimmende knoppen en dergelijke vind ik prima :-) Het startscherm met tegels is een kwestie van wennen. Het werkt gewoon handiger op een tablet, vermoed ik. Maar met een programma als Classic Shell kun je daar eenvoudig een mouw aan passen. Ik gebruik het ook in Windows 7, omdat ik het Start-menu van XP handiger vind werken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...