Ga naar inhoud

Access: hoofdformulier en subformulier


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb in Access een formulier met een subformulier gemaakt. In het hoofdformulier wordt bijvoorbeeld een product geselecteerd en in het subformulier worden bijvoorbeeld de desbetreffende accessoires getoond. Tevens moeten in het subformulier eventeueel nieuwe accessoires toegevoegd kunnen worden. Helaas gaat dit niet! Heb al verschillende properties gewijzigd om het voor mekaar te krijgen om een record in het subformulier toe te voegen. Wie weet wat ik hieraan kan doen om het toch voor mekaar te krijgen? B.v.d.
Link naar reactie
[quote:1fdb38b615="Wim Sturkenboom"]Zie je wel bestaande accessoires maar kun je geen nieuwe toevoegen of zie je helemaal niks? Heb je wel de twee gelinkt (in subform properties, tabblad data)?[/quote:1fdb38b615] De accessoires zijn te zien maar kan geen record toevoegen en beide formulieren zijn naar mijn menening gelinkt.
Link naar reactie
Is het suformulier gebaseerd op een query of op een tabel? In het eerste geval zal de query je waarschijnlijk parten spelen. Ik ben geen access specialist, misschien geldt bovenstaande ook voor het hoofdformulier. Ik meen wel eens gezien te hebben dat als je hoofdformulier een probleem heeft (geen records kunnen toevoegen), je dan ook geen records kunt toevoegen in het subformulier.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...