Ga naar inhoud

OPL SDK/Compiler


Aanbevolen berichten

Ik heb nu al een tijdje een Psion Revo Plus en nu wil er ook wel wat software voor gaan schrijven. Aangezien ik geen Java of C beheers en niet afhankelijk wil zijn van de Booster van Appforge, leek mij OPL de beste taal om te gebruiken. Nu ben ik op zoek naar een compiler, maar ik kan deze nergens vinden. Weet iemand een compiler/SDK voor OPL? En zo ja: waar kan ik deze downloaden.
Link naar reactie
Maar een zoektocht op google.com gaf me al snel diverse links. :D [url]http://www.pdacentral.com/epoc/prog5.htm[/url] [url]http://www.ericlindsay.com/epoc/siprog5.htm[/url] [url]http://pdacentral.kpnqwest.fi/epoc/prog5.htm[/url] Zijn drie pagina's die ik zo snel kon vinden... Misschien niet wat je zoekt maar wel interessant.
Link naar reactie
Je zou eens op de volgende sites kunnen kijken: [url]http://www.symbian.com/developer/development/cppdev.html[/url] [url]http://partners.psionteklogix.com/partners/[/url] (Hier moet je je wel voor registreren) [url]http://www2.epocworld.com/dl-sdk.nsf/[/url] Voor de bovenstaande site heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig: gebruikersnaam: gareth@gareth-and-jane-saunders.co.uk wachtwoord: SNET-4LRR7J
Link naar reactie
[quote:4ea10c6f45="Oeloe"]Je zou eens op de volgende sites kunnen kijken: [url]http://www.symbian.com/developer/development/cppdev.html[/url] [url]http://partners.psionteklogix.com/partners/[/url] (Hier moet je je wel voor registreren) [url]http://www2.epocworld.com/dl-sdk.nsf/[/url] Voor de bovenstaande site heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig: gebruikersnaam: gareth@gareth-and-jane-saunders.co.uk wachtwoord: SNET-4LRR7J[/quote:4ea10c6f45] Hartstikke bedankt 8) Ik ga meteen kijken :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...