Ga naar inhoud

Lettertypes gezocht!


Aanbevolen berichten

Sjees, Ik zoek 2 lettertypes en via google heeft het niks opgeleverd. Ze zijn blijkbaar heel moeilijk te verkrijgen. Misschien dat iemand die 2 lettertypes voor me heeft. Ik zoek de lettertypes Kolibri en Natalie. In Google heb ik Kolibri Desolated D gevonden, maar is net niet de goeie. Wie o wie kan me helpen? Ik zoek deze namelijk voor mijn trouwkaart, want ik ga trouwen dit jaar.
Link naar reactie
Ok. Voorbeelden komen eraan. Als het lukt tenminste: http://creatiefshop.xs4all.nl/kolibri.jpg http://creatiefshop.xs4all.nl/natalie.jpg JP. De site met die fonts is wel een mooie, maar die fonts staan er helaas niet tussen. Toch bedankt. Katrien, ik heb expres Kolibri geschreven, want hoe zou het dan moeten heten in Engels? Mike: heb deze lettertypes van de voorbeeldkaart van Mercard, die we opgevraagd hebben. De kaarten worden uiteraard wel bij Mercard besteld, maar is alleen voor de proefafdrukken, die we zelf kunnnen aanpassen. Ik weet niet of Mercard de lettertypes vrijgeeft zodat we ermee kunnen experimenteren? Oei, de layout wordt een beetje verneukt......... Wat is de code voor de afbeelding resizen ook alweer?!!?
Link naar reactie
http://www.myfonts.com/fonts/linotype/colibri/.... dat bracht me op een andere schrijfwijze...maar dat is hem zeker niet. deed me ook wel een beetje denken aan lucinda handwriting... http://www.myfonts.com/Search?searchtype=normal&go=1&searchtext=lucinda+handwriting&boolean=and&search_in_name=1&search_in_description=1
Link naar reactie
Het kunnen natuurlijk ook eigen namen van de drukkerij zijn. Ik kom op een heel andere naam uit voor Kolibri: http://www.myfonts.com/fonts/linotype/bickley-script/bickley-script/?s=Paul+%26+Claudia De scan van 'Natalie' is te onduidelijk, probeer dat zelf eens met een betere scan. http://myfonts.com/WhatTheFont/
Link naar reactie
[quote:eb151ad179="gerben"]Het kunnen natuurlijk ook eigen namen van de drukkerij zijn. Ik kom op een heel andere naam uit voor Kolibri: http://www.myfonts.com/fonts/linotype/bickley-script/bickley-script/?s=Paul+%26+Claudia De scan van 'Natalie' is te onduidelijk, probeer dat zelf eens met een betere scan. http://myfonts.com/WhatTheFont/[/quote:eb151ad179] Whooo Gerben! Die Bickley font is dezelfde! Hartstikke bedankt!!!!!! Nu die Natalie nog. Ik zal proberen een betere scan te maken. En op formaat. Want de layout wordt zo een beetje vern*kt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...