Ga naar inhoud

Cursus 3D studio max 3


Aanbevolen berichten

Dan heb je toch niet echt goed gezocht hoor. Het net staat vol met 3DMAX tutorials. Misschien niet allemaal voor versie 3, maar de interface van MAX is de laatste versies niet echt veranderd, zo af en toe kan er wel eens iets ergens anders staan. 1 linkje voor je om te beginnen : [url]http://www.the3dstudio.com/tutorials.asp[/url]
Link naar reactie
Ik heb nooit met dat programma gewerkt, maar verschilt het veel met versie 2.0? Daar zijn namelijk wel cursussen voor: [url]http://www.io.tudelft.nl/id-studiolab/ide521/cursus99/tut2/m_inleiding.html[/url] [url]http://www.bergvos.com/3d.html[/url] [url]http://www.maxforums.org/tutorial.asp[/url] ....maar die had je zeer waarschijnlijk ook al gevonden... Misschien een domme vraag, maar heeft het programma zelf geen tutorial dan?
Link naar reactie
[quote:b16af764f7="Phruster"] illegaal = illegaal :) dat ik nou Adobe Font Folio van de drukker heb gekopieerd of van internet heb maakt ook niets uit als er gecontroleerd zou worden ;)[/quote:b16af764f7] Ik heb bij dat reklamebedrijf 600 gulden moeten dokken. (er zaten ook andere programma's op) Ze zeiden dat het legaal was, (alle licentieboeken erbij meneer?) toen ik thuis kwam zag ik dat alles geript was. Reclamebureau gebelt. Geld terug gestort gekregen, cd gehouden 8) licenties teruggestuurd :( KLAAR!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...