Ga naar inhoud

DMA problemen bij branden met Nero


Aanbevolen berichten

Ik heb sinds kort het volgende probleem: Als ik een dvd wil branden met Nero, krijg ik de volgende mededeling: [URL=http://img120.imagevenue.com/img.php?image=31737_Nero_DMA_122_835lo.JPG][img:6d948a151c]http://img120.imagevenue.com/loc835/th_31737_Nero_DMA_122_835lo.JPG[/img:6d948a151c][/URL] Het lukt mij niet om handmatig de DMA aan te zetten. Ik heb ook al geprobeerd om de dvd-brander te verwijderen via Apparaatbeheer, maar ook dat had geen resultaat. Ik heb ook iets gelezen over het de:installeren van de drivers van de IDE. Bij mij is het wel zo dat op de IDE van de brander ook mijn 2e harde schijf zit. Als ik nu de drivers verwijder, ben ik dan ook alle data op die harde schijf kwijt? Wie kan mij helpen?
Link naar reactie
Het probleem doet zich voor op het secundaire IDE-kanaal. Apparaat 0 geeft bij overdrachtsmodus PIO aan en apparaat 1 geeft Ultra DMA Mode 2 aan. De LG DVD-brander is dus in dit geval apparaat 0. Kan ik ook ergens zien welke apparaten er op het primaire- en scundaire IDE-kanaal zitten? Wat gebeurt er als de c:-schijf op dit secundaire IDE-kanaal zit en ik moet de drivers verwijderen? Kan ik dan niet beter Windows XP opnieuw installeren?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...