Ga naar inhoud

Van externe HD naar andere externe HD


Aanbevolen berichten

[quote:ce1e5d63f8="Jank"]Kun je bestanden van de ene externe HD naar de ander overzetten, rechtstreeks? [/quote:ce1e5d63f8] Dat kan gewoon. Want als je deze beide in een USB poort plugt, krijgen deze beide een drive letter toegewezen. Of meerdere als je deze gepartitioneerd hebt. Die je zou kunnen selecteren in Windows verkenner of vergelijkbare applicatie.
Link naar reactie
@ kid jansen: wat ik bedoelde, bestand eerst naar de interne HD dan naar de andere externe HD, een tussenoplossing. Uiteraard wil ik, althans een kennis van mij dit rechtstreeks doen, uiteraard zonder tussenkomst van de interne HD. Ondertussen ben ik zover, dat het m.n. om grotere bestanden gaat, waar het niet mee wil. "Uitgestelde schrijfbewerkingen zijn mislukt". is de melding die hij krijgt. Ik heb al een beetje zitten Googlen en als het een externe HD betreft, dan zou het interne geheugen weleens tekort kunnen schieten, kortom, te weinig geheugen. Of sla ik nu door in mijn enthousiasme?
Link naar reactie
De melding "Uitgestelde schrijfbewerkingen zijn mislukt" hoeft niet te betekenen dat het om een groot bestand kopiëren naar een FAT32 partitie betreft. Overigens is de maximale grote van 1 bestand dat gekopieerd kan worden naar een FAT32 partitie 4 GB. Ik zou dan een andere melding verwachten. Ik heb daarom even gecheckt in Vista met een zip bestand van ongeveer 6 GB. Als ik deze dan probeer te kopiëren naar een lege FAT32 partitie van 20 GB groot, dan verschijnt de melding [code:1:0a430966f8] Bestand Downloads is te groot voor het doelbesturingssysteem. [/code:1:0a430966f8] Zo een melding klink logischer. Want het besturingssysteem weet tenslotte hoe groot het te kopiëren bestand is. Ik heb ook even gegoogled. Volgens deze topic zou het aan die externe harde schijf kunnen liggen, waarna die bestanden gekopieerd worden. http://www.versteven.be/aldi/phorum/read.php?f=3&i=1691&t=1691 Dus wellicht tijd deze te testen met de diagnostische software van de fabrikant. Ik vond ook nog deze Engelstalige Thread http://www.softwaretipsandtricks.com/forum/windows-xp/8390-delayed-write-failed-usb-disk.html en deze info http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms912907.aspx
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...