Ga naar inhoud

geheugen kloksnelheid


Aanbevolen berichten

niet te veel van kopen he? (ja ik weet het, ik heb grote fouten gemaakt) dit is de enige die ze hebben in die snelheid: http://silverapp1.mycom.nl/MyCom/Store/productdetailedinfo.do?productID=62341&productType=1 beetje te veel van het goede kan je beter dit neme: http://silverapp1.mycom.nl/MyCom/Store/productdetailedinfo.do?productID=41401&productType=1
Link naar reactie
Klopt. Hoger mag ook omdat dat tegenwoordig beter leverbaar is en vaak daarom al goedkoper. Let misschien wel even op de timings. Vooral de cas latency. Deze is ook uit te lezen met cpuz. Hoe lager hoe beter. Opzich geen ramp als je nieuwe strookje een hogere latency heeft, maar beide strookjes draaien dan op die latency.
Link naar reactie
Kingston en Corsair hebben in hun productlijnen een Value serie zitten. Dit is geheugen dat het goedkoopste is. De latencies van dit geheugen zijn vaak 3-3-3-8 terwijl bijvoorbeeld Corsairs XMS geheugen op en rond de 2-3-3-6 ofzo zit. Dat verschilt erg. Staat er verder geen merk bij, dan zullen ze OEM geheugen bedoelen, merkloos. Dit kan ik je sterk afraden omdat het vaak problemen geeft.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...