Ga naar inhoud

Canon i560 inktcassettes


Aanbevolen berichten

De inktcassettes van mijn printer zijn bijna leeg. Yellow: BCI-6Y Magenta: BCI-6M Cyan: BCI-6C Black: BCI-3eBK Het meest wordt op A4 zwarte tekst geprint (standaard kwaliteit) en 10x15 kleurenfoto's (hoge kwaliteit). Wat raden jullie aan: - Nieuwe originele Canons aanschaffen? - Goedkopere alternatieven gaan gebruiken, zo ja welke? - Opnieuw vullen en gebruiken? Zijn er betrouwbare (en goedkope) internet shops waar e.e.a. is te bestellen? Of gewoon toch maar bij de winkel om de hoek kopen?
Link naar reactie
[quote:8103c15100="Comp-Freak"]Idd kan je dat het beste zelf uitzoeken, bijv in de [url=http://www.tweakers.net/pricewatch]Pricewatch[/url][/quote:8103c15100] Bedankt voor de tip: ja nu kan ik het inderdaad zelf uitzoeken. Maar alleen maar voor de originele producten en geen info over de prijs bij de "winkel om de hoek" van bijvoorbeeld een vervangend product?
Link naar reactie
De pricewatch wordt gewoon door de gebruikers bijgehouden. Het kan dus idd zijn dat een product er niet of niet goed in staat. Ook zullen er best meer winkels zijn die het product hebben. De winkel om de hoek kan je het beste gewoon ff binnenlopen :wink: [Edit] Ik zie net dat Wecare idd niet in de priceatch staat. Wat je wel kan doen is even bij een paar online shops kijken. Bijv: [url]http://www.azerty.nl[/url] [url]http://www.sallandautomatisering.nl[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...