Ga naar inhoud

Pc blijft bij het opstarten 2 a 3 minuten wachten


Aanbevolen berichten

[quote:a031dbad00="lycan"]:D Het moederbord is van medion kan ik het type ook ergens anders terugvinden dan op het moederbord zelf? En hoe ik dat schermpje van intel moet uitschakelen weet ik niet. Ik heb sp2 er al een tijdje opstaan het probleem is pas later gekomen.[/quote:a031dbad00] Download everest hier, en je weet het allemaal. [url]http://www.lavalys.com/products/overview.php?pid=1&lang=en[/url]
Link naar reactie
Begrijp ik het goed dat het Intel embleem verschijnt als de Bios aan het opstarten is? Dan kan het zijn dat deze een hardware component niet goed herkent. Heb ik eens gehad met een CD ROM en, meer problematisch, een harddisk die het aan het begeven was. Het kan dus zin hebben eens te zien wat er gebeurt als je deze componenten tijdelijk los maakt.
Link naar reactie
[quote:1e5da1742a="gerben"]Het is niet ongebruikelijk dat dit een netwerkprobleem is. Je zou ook eens kunnen kijken met bootvis, daarmee kun je exact zien, waar de vertraging zit.[/quote:1e5da1742a] Bij bootvis krig ik steeds deze melding: [img:1e5da1742a]http://img14.exs.cx/img14/2620/bootvis.jpg[/img:1e5da1742a] vervolgens sluit bootvis af, en weet ik nog niets.
Link naar reactie
Is dit voldoende? Moederbord CPU Type Intel Pentium 4HT, 3000 MHz (15 x 200) Moederbordnaam MSI MS-7048 (Medion OEM) Moederbord Chipset Intel Springdale i865PE Systeemgeheugen 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/12/04) Veld Waarde Moederbordeigenschappen Moederbord ID 02/12/2004-Springdale-G-6A79AM4WC-00 Moederbordnaam MSI MS-7048 (Medion OEM) Front Side Bus Eigenschappen Bus Type Intel NetBurst Bus Breedte 64 bit Werkelijke kloksnelheid 200 Mhz (QDR) Effectieve kloksnelheid 800 Mhz Bandbreedte 6400 MB/s Geheugenbus-Eigenschappen Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Breedte 128 bit Werkelijke kloksnelheid 200 Mhz (DDR) Effectieve kloksnelheid 400 Mhz Bandbreedte 6400 MB/s Chipsetbus-Eigenschappen Bus Type Intel Hub Interface Bus Breedte 8 bit Werkelijke kloksnelheid 67 Mhz (QDR) Effectieve kloksnelheid 267 Mhz Bandbreedte 267 MB/s Moederbordfabrikant Firmanaam Micro-Star International Productinformatie http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_list.php BIOS Download http://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/ Harde schijf ST3200021A (200 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Video kaart MEDION RADEON 9800 XXL (128 MB)
Link naar reactie
Je ziet het programma pas verschijnen, nadat windows is opgestart. Echter doet het wel degelijk zijn werk tijdens het opstarten zelf. Anders zou het hele programma geen enkel nut hebben namelijk. Deze fout heb ik niet eerder gezien. Kan ik dus geen zinnig woord over zeggen. Anders dan de suggestie, dat er misschien iets met je harddisk niet in orde is.
Link naar reactie
Ik heb tijdje geleden zo'n beetje gelijksoortig probleem gehad, ook met een medion pc. Ik heb toen ergens hier op het forum een tip gezien die bij mij wonderwel gewerkt heeft , sindsdien geen problemen meer gehad. probeer dit eens: schakel de pc uit, zet de schakelaar aan de achterkant van de pc uit en druk dan verschillende keren aan de voorkant op de aan en uit knop. zet de schakelaar op de achterkant weer aan en start de pc weer op , zoals ik al zei bij mij heeft het gewerkt :D sucses
Link naar reactie
[quote:1396c31da0="EG@Z"]Ik heb tijdje geleden zo'n beetje gelijksoortig probleem gehad, ook met een medion pc. Ik heb toen ergens hier op het forum een tip gezien die bij mij wonderwel gewerkt heeft , sindsdien geen problemen meer gehad. probeer dit eens: schakel de pc uit, zet de schakelaar aan de achterkant van de pc uit en druk dan verschillende keren aan de voorkant op de aan en uit knop. zet de schakelaar op de achterkant weer aan en start de pc weer op , zoals ik al zei bij mij heeft het gewerkt :D sucses[/quote:1396c31da0] :D Niet te geloven, zo simpel die oplossing! Maar ze werkt wel!!! Precies gedaan wat je gezegd hebt en hij startte terug normaal op. Voor de specialisten onder ons, hoe is dat nu mogelijk?
Link naar reactie
Heeft volgens mij te maken met restspanning die in een aantal condensatortjes blijft hangen. De tip om alles spanningsloos te maken heeft bij mij al een TIG aantal malen gewerkt als mijn netwerk ( 8 PC's 3 HUB s een router en een kabelmodem ) weer eens om onverklaarbare reden niet werkt 8) Vraag me niet waarom, het werkt gewoon stomweg @ red bull je kunt volgens mij een bios alleen resetten door de jumper te verplaatsen OF de batterij er omgekeerd in te plaatsen,, Bios heeft spanning nodig om te werken en als je de hoofdschakelaaar omzet is er geen spanning
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...