Ga naar inhoud

Digitale camera: Fujifilm Finepix S3000


Aanbevolen berichten

[quote:94529fa50d="tuinboon"] Fujifilm Finepix S3000 digitale camera. Deze wordt aangeboden voor € 250 incl BTW. Is dat redelijk? [/quote:94529fa50d] Mwoa, kan ook voor 219 euro: http://www.topdeals.nl/catalog/product_info.php?cPath=86&products_id=514 [quote:94529fa50d="tuinboon"] Is er voor dat bedrag iets beters te krijgen? [/quote:94529fa50d] Kijk en vergelijk: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixs3000%2Ccanon_a75%2Cnikon_cp3200&show=all Fuji biedt veel waar voor z'n geld, maar heb je die 6x optical zoom echt nodig? Anders kan je maar beter gaan voor een Canon of Nikon. Let er ook op dat hier xD-geheugen in gaat, da's wel 2x zo duur als CF of SD. Enne, hij is wat aan de zware kant, maar wat wil je met zo'n lens. 8)
Link naar reactie
Ik heb zelf een Minolta Z1 met een 10 x optische zoom en 4 x digitale zoom. Is een fantastische camera, en ligt in de zelfde prijsklasse als de Fuji. Voordeel van de Minolta is dat er SD-card's in gaan , en wat ik belangrijk vond bij aanschaf, de batterijen. Bij de Fuji moet er een accu in, bij mijn Minolta gaan er 4 oplaadbare Ni-mh batterijen in. :wink:
Link naar reactie
Heb zelf al enige tijd de Finepix 5000. Zeer prettige camera, al is de XD-kaart (nog) niet echt universeel. :wink: de meeste card-readers kennen 'm niet eens ! Wel heel mooie foto's (hoge kwaliteit, ook bij lagere resoluties). Prijs zou inderdaad iets omlaag kunnen, kijk hiervoor maar eens bij [url=http://www.kelkoo.nl]kelkoo[/url]
Link naar reactie
[quote:2c83ced4d2="tuinboon"]Fujifilm Finepix S3000 digitale camera. Deze wordt aangeboden voor € 250 incl BTW. Is dat redelijk? Is er voor dat bedrag iets beters te krijgen?[/quote:2c83ced4d2] Zeker ... maar wat wil jij er mee doen ? Vergelijkbaar in prijs/doel : Konica Minolta Z10 (8x zoom, 3 Mp), maar dan met SD/MMC kaarten.
Link naar reactie
ik heb zeer goede ervaringen met Fotokoch.com in duistland (dusseldorf) heb daar diverse malen iets besteld en binnen 3 dagen ontvangen verzendkosten zijn zeeer redelijk. en volle garantie en ... perfekte prijsjes!! ook is er in haarlem een prima adrs www.goedkoopste.nu kun je bestellen en laten bezorgen of afhalen. zelf kocht ik daar een Fuji S500 een een 330 beide tot volle tevredenheid XD kaartjes zijn goedkoop van lexar en te koop bij computer corner in rijswijk tel 070 3368141
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...